Veysel Tiryaki'nin vaatleri neydi? İlk 100 gününde ne yaptı?

AK Parti'li Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, seçim döneminde Altındağ için ne vaat etti? Belediye Başkanı olduktan sonra Tiryaki, Altındağ için hangi vaatlerini gerçekleştirdi? İşte bu soruların yanıtı haberimizde...

Türkiye, yeni yerel yöneticilerini seçmek için 31 Mart 2024 Pazar günü sandık başına gitti. Türkiye geneli belediye başkanlığı seçiminde CHP, AK Parti'yi geride bırakarak tarihi bir başarıya imza attı. Ankara'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin sonuçlarına göre CHP 16, AK Parti 8 ilçe belediyesini kazandı. AK Parti'nin kazandığı ilçelerden biri de Altındağ Belediyesi…

AK Partili Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, seçim öncesinde Altındağ için ne vaat etti? Bu vaatlerden hangilerini ilk 100 gününde yaptı? İşte bu soruların yanıtı haberimizde…

VEYSEL TİRYAKİ NE VAAT ETTİ?

Daha önce Altındağ'da üç dönem Belediye Başkanlığı görevini yürüten Veysel Tiryaki, seçim sürecinde bulduğu her fırsatta sahaya indi. Vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Tiryaki, seçim döneminde Altındağlılara birçok vaatte bulunmuştu. Tiryaki, Altındağ'ın gelişmesi gerektiğine işaret etmişti.

Seçim öncesinde projelerini tanıtan Tiryaki, Altındağ’da ulaşım, çevre ve güvenlik sorunu olduğuna dikkat çekmişti. Tiryaki, yerel yönetici olarak göreve geldiği takdirde şehir dostu, çevre dostu, engelli dostu bir belediyecilik anlayışı ile hareket edeceğini söylemişti.

Altındağ’da kapsamlı temizlik çalışmalarının yapılacağına işaret eden Tiryaki, “Şehir dostu pırıl pırıl şehirler istiyoruz. Çevre dostu çevre duyarlılığı olan bir Belediye istiyoruz. Kötü gün dostu sizin zor günlerinizde gece gündüz yanınızda olan bir belediyeyi bulacaksınız. Engelli dostu özel çocuklarımıza özel itina gösteren bir Belediye ile karşılaşacaksınız” demişti.

Altındağ’ın en büyük sorununun istihdam ve güvenlik olduğunu belirten Tiryaki, istihdam alanında yatırımlar yapacağını, parklarda 7 gün 24 saat güvenlik bulunduracağının sözünü vermişti.

Ulaşım sorunlarına öncelik vereceklerini belirten Tiryaki, her mahalleye kreş ve sağlık ocakları yapılacağını da belirtmişti.

Altındağ Belediyesinin internet sitesinde yer alan bilgiye göre; ilçede Kadın Eğitim Kültür Merkezleri, Gençlik Merkezi, Sanat Kültür Merkezi ve Spor Merkezi bulunuyor. Ayrıca kütüphane, müze, kreş ve evlendirme merkezleri de mevcut.

BAŞKAN TİRYAKİ, BELEDİYE BAŞKANI OLDUKTAN SONRA NE YAPTI?

Altındağ'da ziyaretlerine devam eden Tiryaki, ilçe sakinleriyle sık sık bir araya gelip, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinlemeye devam ediyor.

"PIRIL PIRIL BİR ALTINDAĞ İÇİN NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ"

Altındağ'da rutin temizlik çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Başkan Tiryaki, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Tadilat, bakım ve onarıma ihtiyacı olan tüm sosyal alanları bir bir tespit edip yeniliyor ve yeniden vatandaşlarımızın hizmetine açıyoruz. Pırıl pırıl bir Altındağ için ne gerekiyorsa yapacağız" ifadelerini kullandı.

ALTINDAĞ'DA TEMİZLİK ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR!

Veysel Tiryaki, Altındağ’ın mahalle ve sokaklarında ilaçlama çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini ifade etti.

ALTINDAĞ'DA METRUK YAPILAR YIKILDI!

Tiryaki, Altındağ'ın Doğantepe ve Ulubey Mahallesi'nde metruk yapıların yıkımının gerçekleştirildiğini duyurdu.

MİLLET LOKANTASI AÇILDI!

Başkan Tiryaki, sosyal medya hesabından Başkentlilere müjde vererek, "Uygun bütçeyle kaliteli ve besleyici yemek yiyebileceğiniz Altındağ Belediyesi Millet Lokantası açıldı." dedi.

ALTINKÖY AÇIK HAVA MÜZESİ HİZMETE AÇILDI

Altınköy, bir süredir devam eden çalışmaların tamamlanmasının ardından yeniden ziyarete açıldığını müjdeleyen Tiryaki, "Belediyemizin kıymetli meclis üyeleri ile Altınköy Açık Hava Müzemizi gezdik. Açık Hava Müzemizin işlevleri ve yapılış süreci hakkında bilgi verdim. Tadilat, bakım ve onarım çalışmalarını tamamladığımız Altınköy Açık Hava Müzemiz 13 Temmuz itibarıyla yeniden hizmete açıldı." demişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri