Yakup Odabaşı'nın vaatleri neydi? İlk 100 günde ne yaptı?

Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) Gölbaşı Belediye Başkanı olarak seçilen Yakup Odabaşı, seçim sürecinde ilçe için vaatlerini sıralamıştı. Peki, Yakup Odabaşı seçimi kazandıktan sonraki ilk 100 günde vaat ettiği projelerin hangilerini gerçekleştirdi?

ÖZEL HABER: CANSU BALOĞLU

2009-2014 yılları arasında Gölbaşı Belediye Başkanı olarak görev yapan Yakup Odabaşı, 2024 seçimlerinde yeniden başkanlık koltuğuna oturdu. Odabaşı, seçim kampanyasında birçok yeni proje ve vaatle halkın karşısına çıktı. Odabaşı'nın başkan olduktan sonraki ilk 100 gününde hangi projeleri faaliyete geçirdiği merak ediliyor.

YAKUP ODABAŞI GÖLBAŞI İÇİN HANGİ VAATLERİ SIRALAMIŞTI?

Odabaşı, Gölbaşı'ndaki imar sorunlarına dikkat çekerek, TOKİ'nin sorunlarına, sanayi ve tarım sektörlerindeki problemlere çözüm bulma sözü verdi. Ayrıca, Mogan ve Eymir Gölleri'ni dünya çapında tanınan markalar haline getirme hedefi olduğunu belirtti. İlçeye yeni kreşler, kültür merkezleri ve hizmet binaları kazandırmayı planladığını da dile getirdi.

Gençlere yönelik projeler de Odabaşı'nın öncelikleri arasında yer alıyor. Gençlik Merkezleri açarak, burada gençlerin psikolojik destek alabilecekleri ve bağımlılıkla mücadele konularında yardım görebilecekleri bir ortam yaratmayı amaçladığını ifade etti.

İLK 100 GÜNDE NELER YAPTI?

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, belediye başkanı olduktan sonra diğer belediye başkanları gibi hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeye başladı. Sosyal medyayı da aktif olarak kullanan Odabaşı, seçimden sonraki ilk gününde bir video yayınlayarak parti rozetini çıkardığını ve tüm Gölbaşılı vatandaşların belediye başkanı olduğunu açıkladı.

Odabaşı başkan olduktan sonraki ilk 100 günde, ilk olarak sahaya inerek Gölbaşılı vatandaşlarla bir araya gelmeye başladı. Belediyede şeffaflığı tercih ederek göreve başlayan Odabaşı'nın bir diğer faaliyeti ise belediye binasına geçmiş dönemden devralınan borç bilgilerini asmak oldu.

Odabaşı, ilçedeki hayvanları da unutmadığını göstererek, Gölbek Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Odabaşı ziyaretinde, ''Can dostlarımızın yaşam koşullarını iyileştirmek için yapabileceklerimizi değerlendirdik. Her zaman olduğu gibi tüm vatandaşlarımızın sağlığını gözeterek, patili dostlarımızın yaşam kalitesini artırmak için gereken tüm çalışmaları sağlayacağız.'' ifadelerini kullandı.

Odabaşı, milli maçlarda ilçede kurulan dev ekranlarda vatandaşlarla bir araya gelerek maçı beraber izlemişti.

Sosyal sorumluluk projelerine de önem veren Odabaşı, SMA hastası bir bebeğe destek olmak amacıyla sosyal medya hesabı üzerinden çağrıda bulunmuştu.

Odabaşı vaat ettiği projelerin başlamasına dair ise herhangi bir paylaşımda bulunmadı. İlk 100 günde farklı faaliyetlere ağırlık veren Odabaşı'nın sözünü verdiği projelere ne zaman başlayacağı ise merak ediliyor. Belediyenin web sitesinde de projeler bölümünde çalışmaların devam ettiği belirtiliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri