Yavaş'a AŞTİ esnafından tam destek

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin adayı Mansur Yavaş, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere yönelik kampanya kapsamında Ankara'nın çeşitli noktalarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Yavaş, yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından daha nitelikli kullanım alanlarına kavuşan Ankara Şehirlerarası Terminal İşletmesi (AŞTİ) esnafıyla bir araya geldi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın AŞTİ esnafıyla gerçekleştirdiği buluşmada, esnaf ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Ankara Otobüsçüler ve Acenteler Dernek Başkanı Hacı Barış ile BUGSAŞ Genel Müdürü Vecihi Halil İyigün’ün eşlik ettiği ziyarette, Yavaş, esnafla tek tek tokalaşarak hal hatır sordu.

VATANDAŞLARDAN YAVAŞ'A TEŞEKKÜR

AŞTİ’deki yenileme çalışmaları sonucunda hizmete açılan kütüphaneyi de ziyaret eden Yavaş’a, Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi öğrencileri şu sözlerle teşekkür etti: "Burası bizim için çok konforlu, çok rahat oldu. Çok teşekkür ediyoruz bize bu alanı sunduğunuz için."

Yavaş, AŞTİ’deki vatandaşlarla da sohbet edip Ankara Otobüsçüler ve Acenteler Derneği ile AŞTİ Taksi Durağı'nı da ziyaret etti.

Mansur Yavaş’ın AŞTİ’deki bu buluşması, Ankara halkı tarafından sevgi ve ilgiyle karşılandı. Yavaş, seçim öncesi yoğun bir tempoyla Ankara’yı karış karış gezip, halkla bir araya gelerek destek toplamaya devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri