Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Arabaşı etkinliğine katıldı

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yozgat Yenifakılı ve Çevre Köyleri Derneği'nin Arabaşı Şöleni'ne ev sahipliği yaptı. Eski Tarım Orman ve Köy İşleri ile Maliye Bakanı Lütfullah Kayalar da dahil olmak üzere birçok önemli ismin katıldığı etkinlikte, Başkan Yaşar da vatandaşlarla birlikte Arabaşı yedi.

Yenifakılı'nın tanıtıldığı sergiyi gezen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, milli birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, kimseyi ayırmadan, ötekileştirmeden huzur içinde yaşamanın önemli olduğunu belirtti.

GELENEKLERE SAHİP ÇIKILMALI

Yenimahalle'de kurulan huzur ve barışın temelinin bu anlayış olduğunu ifade eden Yaşar, hemşeri derneklerinin toplumsal dayanışma açısından önemine dikkat çekti. Herkesin doğduğu toprakların kültürünü, gelenek ve göreneklerini unutmadan sahip çıkması gerektiğini vurgulayan Yaşar, hemşeri derneklerinin bu açıdan önemli olduğunu ve onları önemsediğini belirtti.

Yenifakılı ve Çevre Köyleri Derneği Başkanı Ramazan İleri, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'a desteklerinden dolayı teşekkür ederek, birleşme ve kaynaşma amacıyla bir araya geldiklerini belirtti. Yaşar'ın kendilerine her zaman destek olduğunu ve kapılarını açık tuttuğunu vurgulayan İleri, Yozgatlılar olarak Yaşar'dan memnun olduklarını ifade etti. Gecenin sonunda, Yenifakılı Kırgızlarının düzenlediği Kalpak Giyme Töreni'nde Başkan Fethi Yaşar'a kalpak giydirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri