Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ile vatandaş odaklı hizmet sürüyor

​​​​​Yenimahalle Belediyesi, 2013 yılında kurulan “Fethi Başkan Yenimahalle’yi Dinliyor” ekibi aracılığıyla ilçedeki her evi ziyaret ederek vatandaşların taleplerini elektronik ortamda kayıt altına alıyor.

Ankara’nın en tecrübeli Belediye Başkanı olan Fethi Yaşar, sahada görev yapan 60 kişilik ekiple Belediye Nergis Salonu'nda düzenlenen kahvaltıda bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.

Yenimahalle’de vatandaşların şikayetlerini hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmayı amaçlayan “Fethi Başkan Yenimahalle’yi Dinliyor” ekibi, ilçe sakinlerinin sorunlarını tespit edip ilgili birim müdürlükleri ile iletişime geçerek vatandaşların yönetimde daha aktif olmalarını sağlıyor.

Her bir köşede çalışmalarını sürdüren saha ekibi, 13 yılda dördüncü kez ilçedeki her haneyi ziyaret ederek belediye hizmetlerini vatandaşlara ulaştırmaya katkı sağladı.

YENİMAHALLE’DE TALEPLER MERKEZ OFİSE İLETİLİYOR

Belediye Başkanı Yaşar, şeffaf ve sosyal belediyecilik anlayışının gerekliliklerine dikkat çekerek, “Saha ekibimiz, her kapıyı çalarak vatandaşların sıkıntılarını ve taleplerini elektronik ortama aktarıyor. Pandemi döneminde yüz yüze görüşmelerin kısıtlanması nedeniyle ekip, telefon aracılığıyla ilçedeki evleri arayarak Yenimahalle'nin istek ve şikayetlerini kayıt altına almaya devam etti. Vatandaşın talepleri hızla merkez ofise iletiliyor ve buradaki çalışanlar ilgili müdürlüklerle iş birliği yaparak sorunun kısa sürede çözülmesini sağlıyor. Amacımız Yenimahalle'yi birlikte yönetmek ve bu şekilde vatandaş odaklı hizmet üretmektir. 15 yıldır hiçbir vatandaşımızın sorununa duyarsız kalmadık ve yetkimiz dahilinde olan konularda çözüm ürettik. Yenimahalle'de barış ve huzurun devamı için birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Bu süreçte kar kış demeden Yenimahalle'yi kapı kapı gezen ve ilçenin gelişimine katkı sunan çalışma arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri