Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın yerel seçim hedefi oy oranını artırmak

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle anadolugazete.com.tr’yi ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

HABER: AYBALA ALMİNA MELEK

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, anadolugazete.com.tr’yi ziyaret ederek, Ankara basınını değerlendirdi, yerel seçim beklentilerini anlattı ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Büyük Anadolu Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çetin, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a seçim sürecinde başarılar dileyerek, ziyareti nedeniyle teşekkür etti.

Başkan Fethi Yaşar, anadolugazete.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Orhan Kemal Erkılıç ve Yazı İşleri Müdürü Adem Yavuz Irgatoğlu’nun sorularını yanıtladı.

Türkiye genelinde Yenimahalle’nin gelişmişlik seviyesinde beşinci sırada yer aldığını belirten Yaşar, suç oranının en düşük ve Başkent’in en huzurlu ilçesinin Yenimahalle olduğunu ifade etti.

VERDİĞİMİZ HER SÖZÜ YERİNE GETİRDİK

31 Mart 2024 yerel seçimleri hakkında da görüşlerini bildiren Yaşar, bugüne kadar gerçekleştirdikleri hizmetlerin bundan sonra da artarak devam edeceğini söyledi. Başkan Fethi Yaşar, “Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Yenimahalle’nin her mahallesinde, her sokağında alnımız açık, başımız dik yürüyoruz çünkü verdiğimiz her sözü yerine getirdik.” diye konuştu.

Kültür sanat alanında da Yenimahalle’nin iddialı olduğunu vurgulayan Yaşar, en donanımlı spor salonları ile kültür merkezlerini ilçeye kazandırdıklarını söyledi.

DESTEK VERİLEN ÖĞRENCİLER BAŞARILI OLDU

Başkan Yaşar, eğitim alanında öğrencilere önemli destek sağladıklarını hatırlatarak, “Çok sayıda öğrencimize eğitim desteği sağladık. Belediyemizin kurslarından yararlanan öğrencilerin yüzde 65’i büyük başarı elde etti.” dedi.

43 mahalleye poliklinik yaptıklarını söyleyen Fethi Yaşar, aile sağlık merkezlerinin önemine dikkat çekti. Sağlık hizmetlerini Yenimahallelilerin ayağına götürdüklerini ifade eden Belediye Başkanı Fethi Yaşar, kentsel dönüşümle ilgili olarak da Demetevler’de hükümetin desteği olmadan kentsel dönüşüm yapılmasının zor olduğunu söyledi. Bu konuyu Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile önceki yıllarda istişare ettiğini hatırlatan Başkan Yaşar, “Biz Yenimahalle olarak devletin de desteğiyle elimizden geleni yapmaya hazırız.” diye konuştu.

Yaşar, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde hedeflerinin bir önceki seçimde aldıkları oy oranını geçmek olduğunu da sözlerine ekledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri