Yenimahalle Belediyesi Spor Akademisi’nde yeni dönem

Yenimahalle Belediyesi Spor Akademisi, yeni dönem derslerine başlıyor. 7-13 yaş arasındaki Yenimahalleli çocuklar için düzenlenen akademi, Basketbol, Futbol, Voleybol, Jimnastik (4-9 yaş), Boks, Kick Boks ve Muay Thai gibi farklı spor branşlarında eğitimler sunacak.

Yenimahalle Belediyesi Spor Akademisi, yeni dönemdeki derslerine başlıyor. Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü antrenörleri tarafından sunulan akademi programları, 7-13 yaş arası çocuklar için Basketbol, Futbol, Voleybol, Jimnastik (4-9 yaş), Boks, Kick Boks ve Muay Thai branşlarında düzenleniyor. Alanında uzman antrenörler eşliğinde hafta sonları yapılacak bu dersler, Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Kompleksi ve Futbol branşı için Batıkent Ali Öcal Futbol Stadı'nda gerçekleştirilecek.

BAŞVURU NASIL YAPILIR

Ön kayıt yaptırmak isteyen Yenimahalleli'ler, www.yenimahallebelediyesisporkulubu.com web sitesi üzerinden veya 344 88 34 – 344 88 86 numaralı telefonlardan detaylı bilgiye ulaşabiliyor. Yenimahalle Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında yer alan 5 yıldızlı spor tesisleriyle bölge halkına spor yapma imkanı sunuyor. Spor akademisinin yıl boyu devam eden eğitim programları, genç yeteneklerin keşfedilmesine olanak tanıyarak yüzlerce çocuğun spor dünyasında yer almasını sağlıyor.

19-24 Eylül tarihleri arasında ücretsiz olarak sunulacak dersler için ön kayıt işlemleri başlamış durumda. Spor akademisi kapsamında düzenlenen kurslar ise 28 Eylül - 20 Ocak tarihleri arasında devam edecek.

ÇOCUKLARA SPOR SEVGİSİ AŞILANIYOR

Yenimahalle'de çocukların ve gençlerin sağlıklı bireyler olarak yetişmesi için spora büyük önem verildiğini belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Yenimahalle’de eğitim ve sporun gelişimi için ilçemizin dört bir yanına spor salonları ve yüzme havuzları yaptık. Amacımız spor sevgisini çocuk yaşta kazandırmak. Ülkemizin aydınlık yarınları olarak gördüğümüz çocuklarımızın spora yönelmesi, sağlıklı gelişimi ve bilinçli bireyler olarak yetişmesi açısından önem taşıyor. İlçemizin farklı noktalarına kazandırdığımız spor merkezlerinde eğitimlerimiz yaz kış demeden devam ediyor. Ücretiz olarak düzenlediğimiz spor eğitimlerine tüm çocukları bekliyoruz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri