Yenimahalle Belediyesi'nin İkinci Bahar Dayanışma Merkezleri, 50 Yaş ve üstü vatandaşların ilgi odağı oldu

Yenimahalle Belediyesi, 50 yaş ve üstü vatandaşların boş vakitlerini değerlendirmeleri ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmaları amacıyla hizmete sunduğu İkinci Bahar Dayanışma Merkezleri, ilçe sakinleri tarafından yoğun ilgi görüyor.

Karşıyaka, Yenimahalle, Serhat, Ata mahallelerinde bulunan merkezler, kültür, sanat ve eğitim etkinlikleri ile 4 binden fazla ilçe sakini için mutlu bir ikinci bahar şansı sunuyor.

İkinci Bahar Dayanışma Merkezleri, vatandaşların keyifli zaman geçirmelerinin yanı sıra kişisel gelişimlerine de odaklanıyor. Yıl boyunca uzman eğitmenler tarafından düzenlenen halk oyunları, beslenme ve sağlık, psikoloji gibi birçok alanda etkinlikler düzenleniyor. Ayrıca kültür gezileri ve sinema etkinlikleri ile merkez üyelerinin sosyal hayatları renkleniyor.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, konuyla ilgili olarak, "Yenimahalle'de her yaş grubundan vatandaşımızın yaşadığı ilçeden keyif alması için birçok projeye imza atıyoruz. İkinci Bahar Dayanışma Merkezleri, 50 yaş üstü vatandaşlarımızın kendilerini geliştirmelerini, boş vakitlerini faydalı geçirmelerini sağlamak amacıyla açılmış ve büyük ilgi görmüştür. Merkezlerimizde düzenlenen seminerlerle üyelerimizin bilgi sahibi olmalarını sağlıyoruz. Kültür ve sanat etkinliklerini takip etmeleri için birçok program düzenliyoruz. Ülkemize hizmet etmiş ve gelişimine katkı sağlamış tüm yaş almış vatandaşlarımıza değer veriyoruz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri