Yenimahalle Belediyespor, Hentbol Kadınlar Süper Ligi'ni ikinci tamamladı

Hentbol Kadınlar Süper Ligi final serisi dördüncü maçında Yenimahalle Belediyespor ile Armada Praxis Yalıkavak karşı karşıya geldi. Ankara ekibi sezonu ikinci sırada tamamladı.

Yenimahalle Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Kompleksi'nde oynanan maçta, Armada Praxis Yalıkavak ilk yarıyı 18-10 önde tamamladı. Maçın ikinci yarısında da etkili olan Yalıkavak maçı 32-27 kazandı ve seride durumu 3-1 yaparak 2023-2024 sezonunun şampiyonu oldu.

Maç sonrası düzenlenen törenle, şampiyon Armada Praxis Yalıkavak kupasına kavuştu. İkinci sırada yer alan Yenimahalle Belediyespor'un oyuncularına madalyaları, Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Asbaşkanı Ediz Erkovan ve THF Genel Koordinatörü Zeki Pehlivan tarafından verildi. Şampiyon Yalıkavak'ın madalyaları ve kupası ise THF Başkanı Uğur Kılıç tarafından takdim edildi.

THF Başkanı Uğur Kılıç, törende yaptığı açıklamada, "Bu uzun lig maratonunu şampiyon olarak tamamlayan Armada Praxis Yalıkavak'ı kutluyorum. Genç bir kadroyla finale çıkma başarısı gösteren Yenimahalle Belediyespor'u da tebrik ediyorum. Emeği geçen tüm teknik ekip, sporcular, aileler, sponsorlar ve yöneticilere teşekkür ediyorum. Avrupa kupalarına katılma hakkı kazanan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri