Yenimahalle Polikliniği'ne yoğun ilgi

Yenimahalle Belediyesi tarafından belediye binası içinde açılan ilk ruhsatlı belediye polikliniğini vatandaşlar yoğun ilgiyle karşıladı.

Yenimahalle Belediyesi tarafından açılan ilk ruhsatlı belediye polikliniği yoğun ilgiyle karşılandı. Polikliniğe sadece kurum içi değil kurum dışından da birçok insan başvurdu.

''HALK SAĞLIĞI HER ŞEYDEN ÖNEMLİ''

Poliklinikte uzman doktorlar tarafından muayene edilen vatandaşlar, aynı zaman da ilaç da yazdırabiliyor. Vatandaşların poliklinikten yararlanabilmesi için gerekli şartları sağladıklarını dile getiren Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Ruhsat aldığımız günden bu yana vatandaşlarımız polikliniğimizden yararlanıyor. Halk sağlığı her şeyden önemli, bunun için sadece kurum çalışanlarımıza değil vatandaşlarımıza da hizmet verebilmek bizleri mutlu ediyor. Vatandaşlarımıza zaten evde sağlık hizmeti veriyorduk. Bunun yanında onlara polikliniğimizde de sağlık hizmeti veriyoruz” dedi.

''SAĞLIK HİZMETİNİ VATANDAŞLARIMIZIN AYAĞINA GÖTÜRDÜK''

Herkesin sağlık hizmetine rahatça ulaşabilmesi gerektiğinin de altını çizen Yaşar, “Hiçbir vatandaş sağlık hizmetlerine erişimde herhangi bir sıkıntı yaşamamalı. Biz Yenimahalle’de bu sıkıntıları ortadan kaldırdık. Polikliniğimiz ve evde sağlık hizmetimizin yanında belediye olarak görevimiz olmamasına rağmen 41 aile sağlığı merkezi yapıp İl Sağlık Müdürlüğü’ne teslim ettik. Sağlık hizmetini vatandaşlarımızın ayağına götürdük. İlçemizin her mahallesinde vatandaşımız yürüme mesafesinde muayene olabilsinler istedik ve bunu başardık. Vatandaşımızın, hastalıkta sağlıkta her daim yanındayız” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri