Yenimahalle SK sporcularından üst üste başarı

Yenimahalle Belediyesi SK Spor Kulübü sporcuları Dostum Cup Oryantiring Şampiyonasına katılarak, burada önemli önemli başarılara imza attı.

Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü sporcuları, İnegöl Belediyesi Doğa Sporları ve Turizm Merkezi (DOSTUM) tarafından düzenlenen Dostum Cup Oryantiring Şampiyonasında önemli başarılar elde etti.

1'İNCİ VE 2'NCİ YENİMAHALLE'DEN

Şampiyonaya 25 farklı ilden 50 spor kulübü ve 520 sporcu katıldı. 2 gün boyunca devam eden şampiyonada, Dünya Şampiyonu Rus sporcu Valentin Novikov da mücadele etti. Şampiyonada Yenimahalle SK sporcularından Beyzanur Kaplan K20 kategorisinde 1’inci oldu. Aynı kategoride Eylül Begüm Korkmaz da 2’inci oldu. E14 kategorisinde de Yenimahalleli sporcu Baran Arda Boran da 1'inci olarak yüzleri güldürdü.

Madalya almaya hak kazanan sporcular, Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Tekin Çolakoğlu, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’ın katıldığı törende İnegöl Kent Müzesi’nde madalyalarını aldılar.

İNEGÖL ORYANTİRİNG SPORUNDA ÖNEMLİ BİR ŞEHİR

Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Tekin Çolakoğlu, ödül töreninde yaptığı konuşmada, İnegöl'ün oryantiring sporunda önemli bir şehir olduğunu belirtti. Yerel yöneticilere spora verdikleri destek için teşekkür eden Çolakoğlu, uluslararası yarışların arttırılması hedefine İnegöl'ün DOSTUM Cup ile bir adım attığını ve bu organizasyonun sürekli hale getirildiğini vurguladı. Belediye Başkanı Alper Taban ise yarışmaya katılan ve destek veren herkese teşekkür ederek, farklı kategorilerde dereceye giren ve ödül almaya hak kazanan tüm yarışmacıları tebrik etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri