Yenimahalle'de park ve aile sağlığı merkezi açıldı

Yenimahalle Belediyesi, Susuz Mahallesi'nde park ve 43'üncü aile sağlığı merkezini törenle hizmete açtı.

Açılış töreni, Yenimahalle Belediyesi Kent Orkestrası'nın konseriyle başladı. Törene Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Gökay Yıldırım, Belediye Başkan Vekili Mehmet Kartal, Belediye Başkan Yardımcıları ve mahalle sakinleri katıldı. Yenimahalle Belediyesi, ilçe genelinde her mahalleye ihtiyaçları ölçüsünde hizmet götürmeye devam ediyor.

HALKIN VERGİSİ FAYDALI PROJELERLE VATANDAŞA DÖNÜYOR

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Susuz Mahallesi sakinlerine açılış öncesinde seslenerek dünya görüşünün kardeşlik ve barıştan yana olduğunu belirtti. Ülkenin birliğini ve beraberliğini önemsediğini vurgulayan Yaşar, Yenimahalle'de her mahalleye eşit hizmet anlayışıyla çalıştıklarını ifade etti. 2009'dan bugüne yönetilen Yenimahalle'nin gelişmişlik sıralamasında 180'inci sıradan 5'inci sıraya yükseldiğini söyleyerek, bu başarının halkın vergisini faydalı projelerle vatandaşa geri döndürmelerinin bir sonucu olduğunu belirtti. Yaşar, Yenimahalle'yi çağdaş ve aydınlık yarınlara taşımak için çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti.

BELÖREN BÖLGESİNDE PARSELASYON ÇALIŞMASI YAPILACAK

Yaşar, Susuz Mahalle sakinlerine bölgeye yapılacak yeni hizmetlerin müjdesini vererek, Susuz'u Çayyolu bölgesi olarak gördüğünü belirtti. Yakın zamanda Belören bölgesinde parselasyon çalışması yapılacağını ve bu bölgenin imara açılacağını söyledi. Eski planlara göre daha fazla kamusal alan ve yeşil alan içerecek olan bu planlamaların, bölgeyi önemli bir değere kavuşturacağını ifade etti. Ayrıca, daha önce Memlik, İvedik ve Yuva bölgelerine kazandırılan Yenimahalle Evleri projesini Susuz Mahallesi'ne de uygulayacaklarını belirtti.

Susuz Mahallesi Muhtarı Ahmet Sinan Kahya, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'a mahalleye sağlanan katkılardan dolayı teşekkür etti. Aile Sağlığı Merkezi ve parkın mahalle için büyük bir ihtiyaç olduğunu belirterek, Başkan Fethi Yaşar'ın mahalle sakinlerinin isteklerine kayıtsız kalmayarak her zaman destek verdiğini ifade etti. Teşekkürlerini ileten Kahya, başarılar dileyerek konuşmasını tamamladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri