Yenimahalle'de sel sularında kalan 2 çocuk taburcu edildi

24 Mayıs tarihinde Ankara'da yaşanan şiddetli sağanak yağış sonrasında meydana gelen sel felaketi, iki kuzenin hayatını tehlikeye sokmuştu. O çocuklardan haber var.

Yenimahalle ilçesinde yer alan Karşıyaka Mahallesi, Şehit Harun Parlak Caddesi'nde aniden bastıran yağış, sel sularının hızla yükselmesine neden oldu. Irak uyruklu iki küçük çocuk kuzenler, sel sularına kapılarak caddeden aşağıya sürüklenmeye başladı.

Suya kapılan çocuklar, yol kenarındaki bir aracın altına sürüklendi. Olay yerinde bulunan vatandaşlar, hızla müdahale ederek baygın haldeki çocukları aracın altından çıkardı ve acilen hastaneye kaldırdı. Kuzenler, Ankara Etlik Şehir Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Üç gün süren tedavi sürecinin ardından sevindirici haber geldi. Hastane yetkilileri, kuzenlerin sağlık durumlarının iyi olduğunu ve tamamen iyileşerek taburcu edildiklerini açıkladı. Olay, Türkiye genelinde büyük yankı uyandırmış ve vatandaşların dayanışması ile kurtarılan çocukların sağlığına kavuşması, toplumda büyük bir sevinç yarattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri