Yenimahalleli çocuklar Yenimahalle Belediyesi’nin yaz okulundan mezun oldular

Yenimahalle’nin yaz okullarında eğitim gören çocuklar eğitimlerini tamamladı. Öğrencilerin sertifikalarını Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar takdime etti.

Yenimahalleli çocuklar, Yenimahalle Belediyesi tarafından düzenlenen yaz okulunu başarıyla tamamladı. Temmuz ayından bu yana devam eden derslerini başarıyla bitiren çocuklar, düzenlenen sertifika töreni ile mezun oldu.

Kapanış etkinliği Yenimahalle Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, etkinlikte çocukları tebrik ederek, sertifikalarını bizzat takdim etti.

1 Temmuz tarihinde başlayan eğitimlere katılarak yaz tatilini eğlenerek ve spor yaparak geçiren çocuklar, Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü antrenörleri eşliğinde Basketbol, Voleybol, Jimnastik, Kick Boks, Boks, MuayThai, Futbol, Tenis ve Hentbol branşlarında 2 ay süren eğitimlerini başarıyla tamamladı.

SPOR, KÜLTÜR VE SANATA OLAN DESTEĞİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ

Tören öncesi minik sporculara ve katılımcı ailelere seslenen Yaşar, “Yenimahalle Belediyesi olarak sporun gücüne inanıyoruz. Gençlerimizin, çocuklarımızın sağlıklı bir geleceğe kucak açması için onları spora yönlendiriyoruz. Bu yaz spor kulübümüz bünyesinde bine yakın çocuğumuza 9 farklı branşta spor imkanı sağladık. Çocukların spora yönelmesinde teşvik edici bir tutum sergileyen aileleri, onlara emek harcayan antrenörlerimizi ve çocuklarımızı yürekten kutluyorum. Yenimahalle’de çocuklarımızın geleceği için spor, kültür ve sanata olan desteğimizi sürdüreceğiz” dedi.

BİN ÇOCUK YAZ OKULUNDA EĞİTİM ALDI

Çocukların sosyalleşmesi, spor yapması ve kaliteli zaman geçirmesi amacıyla açılan yaz okulundan 4-14 yaş arası bin çocuk 9 ayrı branşta eğitim aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri