Yenimahalle'nin yeni aday adayı başvurusunu yaptı

Ankaralılar Derneği Genel Başkanı Hilmi Yaman, Yenimahalle Belediyesi için AK Parti Ankara İl Başkanlığına başvurusunu gerçekleştirdi.

Yerel seçimlere yönelik heyecan devam ederken, siyasi partilerde aday adayları başvurularını sürdürüyor. Bu süreçte Ankaralılar Derneği Genel Başkanı Hilmi Yaman da adaylık başvurusunu gerçekleştirdi. Yaman, Yenimahalle Belediye Başkanlığı için gerekli belgeleri AK Parti Ankara İl Başkanlığına teslim etti.

''YENİMAHALLE'Yİ YENİMAHALLELİLERLE BİRLİKTE YÖNETMEK İÇİN YOLA ÇIKTIK''

Yenimahalle ilçesine hizmet etme arzusuyla adaylık başvurusunu gerçekleştiren Yaman, "Doğup büyüdüğüm ilçeye hizmet etmek en büyük temennim. Yenimahalle'yi, Yenimahallelilerle birlikte yönetmek için yola çıktık." dedi. Esnaf kökenli bir isim olan Yaman, "Her zaman esnafımızın yanında olacağız." sözleriyle esnafın sorunlarına duyarlı bir belediye yönetimi vaat etti.

Başkanlık seçimi halinde sosyal belediyecilik anlayışını benimseyeceğini belirten Yaman, projelerinin hazır olduğunu ancak önceliklerinin şeffaflık ve vatandaşa adil hizmet olduğunu vurguladı. Sosyal belediyecilik ilkesini benimseyen Yaman, "Mahallelerde önce sorunları tespit edip, ardından mahalle sakinlerine danışarak neye ihtiyaç duyulduğunu belirleyeceğiz. Vatandaşın talepleri doğrultusunda hareket edeceğiz." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Ankara'nın Yenimahalle ilçesine aday olmasıyla ilgili kararlılıkla hareket eden Hilmi Yaman, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla belediyecilik hizmetlerini sunma sözü verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri