YENİMEK yaz kursları başladı

Yenimahalle Belediyesi, 7-16 yaş arası çocukların yaz dönemini eğlenceli ve öğretici geçirmeleri için düzenlenen YENİMEK yaz kurslarına start verdi. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Yenimahalle'nin her yaş grubundan sakinleri için kendini geliştirme ve yeteneklerini keşfetme fırsatı sunuyoruz." dedi.

Yenimahalle Belediyesinin düzenlediği YENİMEK yaz kursları, yoğun ilgiyle başladı. İlçenin çeşitli noktalarına yayılan 22 kurs merkezinde, çocukların kişisel gelişimlerine katkıda bulunmayı hedefleyen YENİMEK Yaz Kursları'na 5 bin öğrenci kayıt yaptırdı.

Yaz kursları, çocukların yeteneklerini keşfetmelerini sağlarken, eğitimlerini yaz mevsiminde de sürdürmelerine olanak tanıyor. Kurslarla ilgili bilgi almak için 344 08 98 (6474 dahili) numaralı telefondan iletişim kurulabiliyor.

YENİMEK Yaz Kursları'nda; seramik biçimlendirme, ilk yardım, takı tasarımı, geri dönüşüm atölyesi, kurabiye ve pasta yapımı, etkili ve hızlı okuma, enstrüman dersleri, resim ve daha birçok branşta uzman eğitmenler tarafından dersler veriliyor.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, kurslara ilişkin olarak yaptığı değerlendirmesinde, "Yenimahalle'nin her yaş grubundan sakinleri için kendini geliştirme ve yeteneklerini keşfetme fırsatı sunuyoruz. Geleceğin liderlerini yetiştirmek amacıyla yaz kurslarımıza büyük önem veriyoruz. Tüm çocuklarımızı yaz kurslarına bekliyoruz." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri