Yeşilay'dan Ankara Kulübü'ne ziyaret

Yeşilay Ankara Şube Başkanı Av. Sevilay Aslan, Ankara Kulübü Derneği'ni ziyaret ederek, Çankaya Şube Haftalık Seymen Çalışması'na katıldı. Aslan, "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek İçin Pedallıyoruz" sosyal sorumluluk projesine verdikleri destek için Seymenlere teşekkür etti.

Ankara Konağı'nda gerçekleşen etkinlikte konuşan Yeşilay Ankara Şube Başkanı Avukat Sevilay Aslan, Yeşilay'ın düzenlediği "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek İçin Pedallıyoruz" farkındalık etkinliğine katkı sağlayan Ankara Kulübü Derneği Çankaya Şube Seymenlerine teşekkür etti.

Yeşilay'ın sigara, alkol, uyuşturucu madde, teknoloji ve kumar gibi bağımlılıklarla mücadele eden, önleyici ve rehabilite edici halk sağlığı çalışmaları yürüten bir sivil toplum kuruluşu olduğunu vurgulayan Aslan, Yeşilay'ın faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Aslan, etkinliklere verdikleri destek ve gösterdikleri misafirperverlik için Seymenlere teşekkür ederek, Ankara Kulübü Derneği Çankaya Şube Temsilcisi Halil Bahadır Saka'ya Yeşilay anısına bir plaket takdim etti.

Halil Bahadır Saka, konuşmasında Yeşilay'ın bağımlılıkla mücadele çalışmalarında başarılar dileyerek, sosyal sorumluluk projelerinde her zaman yer almaya hazır olduklarını belirtti. Saka, Ankara Kulübü Derneği olarak bağımlılıkla mücadelede hassas olduklarını ve çocukları ile gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için Seymenlik ve Bacıerenlik gibi kültürel değerlere yönlendirdiklerini ifade etti.

Saka, anlamlı ziyareti için Aslan'a teşekkür ederek, Türk Ocağı Türk Yurdu Yayınları arasında yer alan "Türk Yurdu Ankara" kitabını hediye etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri