Yıkılıp yeniden yapılan Altındağ Kaymakamlığı şubat ayının ortasında bitiyor…

Ocak 2023 tarihinde yeniden yapımına başlanan Altındağ Kaymakamlığı, yenilenen yüzüyle şubat ayının ortalarında tam kabulün gerçekleşmesi ile nisana doğru hizmet verecek. Kaymakamlık binasının çalışmaları hakkında bilgi veren İnşaat Mühendisi Salik Atak, son etapta Ankara Valiliğinin belirlediği eksiklikleri giderdiklerini söyledi.

ÖZEL HABER: SAMET EKER

Aynı yerine yıkılıp yeniden yapılan Altındağ Kaymakamlığı, geçici kabulünü Ankara Valiliğinden aldı. Şubat ayının ortalarında tam kabulünün alınması ile bahar aylarında kaymakamlık yeni binasına taşınmış olacak.

“ALTINDAĞ BELEDİYESİ İLE BAĞLANTISI YOK”

Modern mimari ile yeniden yapılan Altındağ Kaymakamlığı, 1 yıl önce başladı ve artık sona yaklaşıldı. Yüklenici firmaya Ankara Valiliği tarafından geçici kabul vermesi ile belirlenen eksikliklerin giderilmeye başlandığını açıklayan İnşaat Mühendisi Salih Atak, şöyle konuştu: “Bu eksiklikler, Valilik tarafından belirlenen ve süre tanınan eksikliklerdir. Bina; bodrum, zemin ve 2 kat ile beraber toplamda 4 kattan oluşuyor. Bodrum katta ise sığınak, arşiv, konferans salonu, teknik birimler olmasının yanında zemin katta ise sosyal yardım ve nüfus müdürlüğü bulunacak. Birinci katta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yer alacak. İkinci kat ise Kaymakamlık ve mal müdürlüğünden oluşacak.

Eskiye nazaran otoparkı olmayan Kaymakamlığa otopark alanı da yapıldı. Kaymakamlık arazisi içerisinde ağaçların mevcut yerleri korunarak ona göre proje devam ettirildi.”

Hemen yanı başındaki Altındağ Belediyesi ile Kaymakamlık binasının bir bağlantısı olmadığı belirten Atak, “Altındağ Belediyesinin otoparkı yok. Altındağ Kaymakamlığı ile oranın herhangi bir bağlantısı da yok. Yani araziler arasında herhangi bir geçiş yok.” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri