"Yıldız Olmak Kolay Mı?" Ankara'da gala gecesinde sevenleri ile buluştu

"Yıldız Olmak Kolay Mı?" oyununun galası, Ankara Yılmaz Güney Sahnesi'nde gerçekleşti. Oyunun yönetmeni Nermin Uğur, tüm Ankaralı tiyatroseverleri oyunu izlemeye davet etti.

ÖZEL HABER: GAMZE ERDOĞAN

Ankara'nın önemli sanat merkezlerinden Yılmaz Güney Sahnesi, bu akşam "Yıldız Olmak Kolay Mı?" oyununun galasına ev sahipliği yaptı. Dönemin ruhunu sahneye taşıyan oyun, 1940’lar Türkiye’sinde bir şarkıcı olmanın zorluklarını ve gazino dünyasında yaşanan rekabetleri anlatıyor.

HER BİR OYUNCU DÖNEMİ YANSITIYOR

Oyunda, Ayten Öztürk, Furkan Öğütçü, Elmas Evşen Topçuoğlu, Erdem Ulusal, Erdoğan Satır, Ezel Salık, Zehra Karabök, Tamer Aykut, Şebnem Yıldırım ve Gizem Erbaş gibi deneyimli oyuncular yer alıyor. Kadronun güçlü performansları, dönemin atmosferini ve karakterlerin iç dünyalarını başarıyla yansıtıyor.

"ÖNEMLİ OLAN BAYRAM DEĞİL BAYRAM HAZIRLIĞIDIR. BİZİM İÇİN BAYRAM SEYİRCİDİR"

Oyunun yönetmeni Nermin Uğur, galanın ardından yaptığı açıklamada oyunun hazırlık sürecine dair duygularını şu sözlerle paylaştı, "Oyunumuz, 1940’lar Türkiyesi’nde ünlü bir şarkıcı olmanın zorluklarını, gazinoların işleyişini ve o dönemin sosyo-ekonomik şartlarını anlatıyor. Yer yer duygusal anlar yaşatırken, mizahi yönüyle de güldüren, sürpriz bir finalle seyirciyi şaşırtan bir eser ortaya koyduk. Hazırlık süreci oldukça eğlenceliydi. 'Önemli olan bayram değil, bayram hazırlığıdır' diye bir söz vardır. Biz de bu sözü kendimize rehber aldık; hazırlığımızı büyük bir heyecanla yaptık ve şimdi bu bayramı, yani sahneye koyduğumuz oyunu, siz değerli seyircilerle kutlayacağız." dedi.

SEYİRCİYİ HEM GÜLDÜREN HEM ŞAŞIRTAN BİR OYUN

"Yıldız Olmak Kolay Mı?" adlı oyun, sadece dönemin gazino dünyasını değil, insanların şöhret olma hayallerini ve bu uğurda verdikleri mücadeleyi de ele alıyor. Oyun boyunca hem duygusal hem de komik sahnelerle karşılaşan seyirciler, finaldeki sürpriz ile de şaşkınlıklarını gizleyemedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri