Yılın En Başarılı İlçe Belediye Başkanı ödülü Başkan Odabaşı'na gitti

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği (Kamu-Der) tarafından "Yılın En Başarılı İlçe Belediye Başkanı" ödülüne layık görüldü.

Kamu-Der’in 17. Geleneksel Ödül Töreni Ankara'da düzenlendi. Törene, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nın yanı sıra eski Millî Eğitim Bakanı Mehmet Sağlam, Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, siyasiler, bürokratlar ve birçok iş insanı katıldı.

Kamu-Der Genel Başkanı Cevdet Baştuğ, ödül alan isimlerin kamuoyu araştırmaları ve anket çalışmaları sonucunda belirlendiğini ifade etti. Yakup Odabaşı, göreve başladığı günden bu yana şeffaf, hesap verebilir ve insan odaklı yönetim anlayışıyla fark yaratması nedeniyle "Yılın En Başarılı İlçe Belediye Başkanı" ödülüne layık görüldü. Ödülü, Kamu-Der Kırıkkale İl Başkanı Ahmet Taplaktepe tarafından takdim edildi.

Başkan Odabaşı, ödülün Gölbaşı’nda gerçekleştirilen projelerin ve hizmetlerin bir yansıması olduğunu belirterek, "Bu önemli ödüle layık görüldüğümüz için büyük bir onur duyuyorum. Bize güvenen Gölbaşı halkına ve ödülü uygun gören Kamu-Der yönetimine teşekkür ederim. Halkımızın desteğiyle Gölbaşı için daha güzel yarınlar inşa etmeye devam edeceğiz," şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri