Yüksel Arslan, İYİ Parti'ye mi dönüyor? İlk kez açıkladı!

31 Mart'ta Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı desteklediğini açıklayarak İYİ Parti'den istifa eden Bağımsız Ankara Milletvekili Yüksel Arslan, İYİ Parti'ye geri dönüp dönmeyeceği hakkında ilk kez anadolugazete.com.tr'ye konuştu.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu kongre sonrası yaptığı açıklamada, İYİ Parti’den ayrılan milletvekillerine ‘yuvaya dönün’ daveti yapacağını duyurmuştu. Dervişoğlu’nun açıklamalarının ardından gözler Ankara Milletvekillerine çevrildi. 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı desteklediğini belirterek İYİ Parti’den istifa eden Yüksel Arslan, partiye dönüşle ilgili olarak ilk kez anadolugazete.com.tr’ye konuştu.

"BEN MÜSAVAT BEY'İN BAŞARILI OLMASINI İSTİYORUM"

Ankara Milletvekili Yüksel Arslan, anadolugazete.com.tr Yazı İşleri Müdürü Adem Yavuz Irgatoğlu ve Editör Berat Temiz’e önemli açıklamalarda bulundu. İYİ Parti Lideri Devrişoğlu’nun ‘partiye davet’ sözlerinin hatırlatılması üzerine değerlendirme yapan Yüksel Arslan, "İstenmeyen nedenlerden ayrı kaldık. Şartlar oluştuğu zaman belki birlikte siyaset yaparız. Yapmasak bile sonsuza kadar Müsavat Başkanı destekliyoruz. Gitsek de gitmesek de gönlümüz, kalbimiz, aklımız siyasete başladığımız yerde. Türkiye Cumhuriyeti'nin böyle günlerde yiğit, cesur insanlara ihtiyacı var. Müsavat Bey de böyle birisi. Vatansever bir ailenin çocuğudur. Böyle dönemlerde cesur insanların yanında olmalıyız. Ben Müsavat Bey'in başarılı olmasını istiyorum" dedi.

"YİĞİT ÇIKAR, HAKİKATİ HAYKIRIR"

Yüksel Arslan, Müsavat Dervişoğlu'nun İYİ Parti grup toplantısında açıklamalarda bulunduğu esnada sosyal medya hesabından "Ve bir yiğit çıkar, hakikati haykırır" paylaşımı yapmıştı. Arslan, ayrıca Victor Hugo'nun "En karanlık gece bile sona erer ve güneş tekrar doğar" sözünün yer aldığı bir fotoğraf paylaşmıştı. Arslan'ın paylaşımı, Müsavat Dervişoğlu'na destek verdiği ve İYİ Parti'ye geri dönebileceği şeklinde yorumlanmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri