Zafer Partisinden ABB'ye çağrı: "Toplu taşıma ve su fiyatları yük oluşturuyor"

Zafer Partisi Ankara İl Başkanlığı Sözcüsü Hüseyin Ali Yücel, bugün düzenlediği basın toplantısında Başkent Ankara'nın çeşitli sorunlarına dair önemli açıklamalarda bulundu. Yücel, şehirdeki toplu taşıma, su krizleri ve belediye işçileriyle ilgili yaşanan problemlere dikkat çekti.

Zafer Partisi Ankara İl Başkanlığı, Başkent Ankara'da toplu taşıma ücretlerine yapılan yüksek zamları eleştirdi. Metro ve otobüslerde tek biniş ücretinin 21 TL, minibüslerde ise 25 TL'ye yükseldiğini belirten Hüseyin Ali Yücel, bu artışların esnafı ve vatandaşları olumsuz etkilediğini ifade etti.

SU FATURALARI YÜK OLUŞTURUYOR

Su ücretlerine de değinen Yücel, yetkilileri, CHP'nin su zamlarına karşı kampanya yaparken bugün ortalama 450 TL olan su faturalarının vatandaşlar üzerinde büyük bir yük oluşturduğunu belirtti.

MAMAK VE NALLIHAN’IN SORUNLARI

Zafer Partisi heyetinin, Nallıhan ilçesindeki Aşağıbağlıca ve Kavacık köylerine ziyaretlerde bulunulduğu hatırlatıldı:

Aşağıbağlıca Köyü'nde yaklaşık 10 yıldır süren su sorunlarının çözüme kavuşturulamadığını ve köye her gün 25 ton su taşındığını belirten Hüseyin Ali Yücel, Kavacık Köyü’nde ise ASKİ tarafından başlatılan projelerin iptal edildiğini aktardı.

Mamak ilçesi Yeşilbayır Mahallesi'nde de uyuşturucu madde kullanımı ve artan kira bedelleri gibi sorunlarla karşılaşıldığına dikkat çeken Yücel, gençler arasında spor aktiviteleri teşvik edilmesi gerektiğini ifade etti.

İŞÇİLERİN HAKLARINI KORUYACAĞIZ

Zafer Partisi Ankara İl Başkanlığı Sözcüsü Hüseyin Ali Yücel, belediye işçilerinin belirli sendikalara yönlendirildiği ve sendikal haklarını savunan işçilere mobbing uygulandığı iddialarını da gündeme getirdi. Yücel, bu konuyu yakından takip edecek bir komisyon kuracaklarını ve çok yakında Ankara Büyükşehir Belediyesi önünde bir basın açıklaması yapacaklarını duyurdu.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ankara Haberleri