Zaferin Rengi oyuncuları Ankara'daydı

Ankara Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği (AFİDER) tarafından düzenlenen Zaferin Rengi Ankara Galası, filmin oyuncularını ve seyircileri bir araya getirdi.

Galaya, Kubilay Aka, Gülper Özdemir ve Yılmaz Bayraktar gibi filmin oyuncuları katıldı ve seyircilerin ilgisiyle karşılaştı.

Film, Mustafa Kemal Atatürk liderliğindeki milli mücadelenin işgal altındaki İstanbul'da nasıl büyüdüğünü ve Türk halkının bağımsızlık için gösterdiği direnişi konu alıyor. Aynı zamanda Türk spor tarihine damga vuran Harington Kupası'yla sonlanıyor.

Gala öncesinde Anıtkabir'i ziyaret eden oyuncular, Atatürk'ün mozolesine çiçek bıraktılar. Ardından sinemanın bütün salonlarını dolaşarak seyircilerle buluştular. Hatıra fotoğrafları çektikten sonra filmi seyircilerle birlikte izlediler.

Kubilay Aka, film hakkında yapılan açıklamalarda, yoğun ilgi karşısında şaşırdığını belirterek, "Bu film sadece Fenerbahçe için değil, bütün Türk vatandaşlarının unuttuğu duyguları hatırlatan bir yapım. Bu güzel süreçte çok mutluyuz. Gerçek bir mutluluk" dedi. Gala etkinliğine, Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve AFİDER Başkanı Coşkun Samancı da katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri