Ankara'da Meral Abla ve Mansur Yavaş el güçlendirme telaşındalar

Erol Tosun

Sevgili okuyucularımız; bildiğiniz gibi biz her gördüğümüzü aynen, hiç eğip bükmeden, bildiklerimizi size olduğu gibi yansıtmaya, herkese eşit mesafede durarak yazmaya çalışıyoruz.

Ayrım yapmadan objektif bakışımızı önceliyoruz. Partimizi, partililiğimizi değil, gerçekleri yalın ve tarafsız bir şekilde sizlere yansıtma derdindeyiz. Yazılarımızın tamamını gözden geçirdiğinizde bunu da bariz şekilde fark edersiniz. Bu nedenle yazılarımıza ilginizi biliyorum ve yazılarımızı okumadan geçmeyerek memnuniyetimizi, mutluluğumuzu ve sorumluluğumuzu artırıyorsunuz, ayrıca gazetemize gösterdiğiniz ilgi nedeniyle internet ortamında Ankara’nın en fazla ziyaret edilen gazetesi olmamızı sağladığınız için de yöneticilerimiz adına teşekkür ediyorum.

  • Geçtiğimiz hafta sonu İYİP Genel Başkanı Meral Akşener bir açıklama yaptı ki; Vatandaşı bu kadar yüksek beklentiye hazırladıktan sonra hayal kırıklığı yaratan, süresi uzun, içeriği hiç anlam ifade etmeyen, içi boş laf salatası olan bir konuşmaydı.
  • Özeleştiri varmış gibi yaparak ittifakın öteki partilerini, tabi ki CHP’si en başta olmak üzere suçlama, kendi partisinin aşağı doğru ivme kazandığını görünce hemen bir suçlu ilan etme telaşıydı.
  • Naiflikte ve kibarlıkta rekor kıran CHP Genel Başkanı Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nu yersiz, mesnetsiz şekilde tek suçlu ilan etme acizliği ve iftirasıydı, CHP’sine bizimle pazarlığa girmek zorundasınız kurnazlığı idi.
  • Gelelim Mansur Yavaş’a oda aday olmak istediğini açıkladı. Mansur Yavaş’ın derdi de özetin özeti olarak; CHP’sine bana mahkûmsunuz, benden başka kimseyi aday yapmaya kalkışmayın, yine davul sizde, çomak bende olsun, dün olduğu gibi sizin sırtınızdan, sizin emeklerinizle gelirim ama yeni bir (Y.A.) daha bulurum onunla Belediyeyi idare ederim siz sadece uzaktan seyredin, işime karışmayın ben yine sizi ve bana sahip çıkan kitlenizi görmemezlikten geleyim, işime devam edeyim derdinde... Ancak arap uyandı Mansur Bey haberiniz olsun. CHP‘si size karşı pilavı üfleyerek yiyecek hazırlıklı olun, bu birincisi. İkincisi ve en önemlisiyse CHP’si size hiç de mahkûm değil. Süreç içerisinde CHP’nin öz evlatları arasından başka adaylarda çıkacaktır.
  • Erkenden el yükseltme telaşınızın herkes farkında. Bizden hatırlatması! Yani adaylık çantada hazır değil, suyun altından çok şey geçecek bunu bilin; Kurum olarak CHP’sinin, oy verenler olarak da CHP’lilerin bu sefer aldanmalarını beklemeyin, velev ki aday oldunuz ve kazandınız. Bu etaptan sonra sizin hayatında belediyenin önünden geçmemiş, yolda bulduklarınızla belediye idare etmenize müsaade etmezler. Bunu not almanızı tavsiye ederiz. …!

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.