Ankara’nın ‘Emniyet’i, huzuru ve biz…

Orhan Kemal Erkılıç

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerini geride bıraktık. Gündemi tek başına meşgul eden seçim atmosferi başka şeylere izin vermezken; bazı önemli gelişmeleri ya atladık ya da ihmal ettik.

TAKDİRLİK ÇALIŞMA…

anadolugazete.com.tr ekibi 7/24 süren mesaisinde hem sosyal medyada hem de seçim gündeminde öne çıkan konuları ilk duyuran olmak için büyük gayret gösterdi.

Arkadaşlarımız alkışı hak ediyor…

Biz gündemi anbean takip ederken 40 yıllık gazetemiz Anadolu da gündemdeki konulara ilişkin gelişmeleri sizlere ulaştırma görevini başarıyla yerine getiriyor.

“ANADOLU GAZETE”MİZ…

Seçim atmosferine rağmen, Ankara “Anadolu Gazete”miz 24 Mayıs 2023 Çarşamba tarihli sayısının manşetine taşıdığı haberin hakkını veriyordu.

Habere göre Ankara Emniyet Müdürlüğü her zaman olduğu gibi tüm alanlarda görevinin başındaydı. Sadece seçim değildi fedakâr Ankara Emniyeti’nin gündemi; insanların güvenliği, gençlerin geleceği için ekipler gözlerini kırpmıyordu.

Bunun karşılığını mesleki olarak gören emniyet görevlilerimiz başarılı bir operasyona daha imza atmıştı.

ÖNEMLİ BİR OPERASYON…

Bu çerçevede ekipler, İstanbul’dan Ankara’ya yüklü miktarda uyuşturucu madde taşıdığı bilgisi alınan okul servisinde arama yaptı ve bingo!

Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, gece saat 02.40 sıralarında Kahramankazan Akıncılar Jandarma uygulama noktasında yapılan çalışmalarda, F.K. ve A.A. isimli şahısların içinde bulunduğu okul servis aracını durdurdu. Araçta yapılan aramalarda piyasa değeri 7 milyon lira olan toplam 23 kilo 440 gram metamfetamin ele geçirildi.

Daha sonra yine Ankara’da yapılan operasyonda ise 15 kilo 880 gram eroin ele geçirilirken, 1 şüpheli gözaltına alındı.

TEŞEKKÜR EDİYORUZ…

Ankara İl Emniyet Müdürü Servet Yılmaz başta olmak üzere, başkent Ankara’daki huzurun ve güvenliğin teminatı Emniyet teşkilatımıza başkentliler adına teşekkür ediyoruz.

Biz de Büyük Anadolu Medya Grup olarak yürütülen tüm bu hassas ve titiz operasyonları kamuoyuna duyurmaya devam edeceğiz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.