Belhum Adall siyonistler insanlara neden düşman?

Ahmet Sandal

İnsanın sureta, şekil ve isim olarak insan sanıldığı, ancak insanlıktan çıktığı haller çoktur.

Kuran-ı Kerim’de “belhum adall” kavramı vardır.

Belhum Adall, hayvanlardan daha aşağılık varlıkları tabir etmek için kullanılır.

“Andolsun biz, cinlerden ve insanlardan birçoğunu cehennem için yarattık. Bunların kalpleri vardır ama onlarla kavrayamazlar; gözleri vardır ama onlarla göremezler; kulakları vardır ama onlarla işitemezler. Onlar hayvanlar gibidir, hatta daha da şaşkındırlar. İşte asıl gafiller onlardır.” (A'raf Suresi, 179)

“Siyonistler, insanlara neden düşman” sorusunun cevabı bu ayet-i kerime içerisinde mevcuttur.

Çünkü siyonistler insanlıktan çıkmış yaratık oldukları için ve hayvanlardan daha aşağılık yaratık oldukları için insanlara düşmandırlar.

Bu satırların yazarı yıllardan beri şu gerçeği ifade eder: “İsrail’deki “devlet görünümlü oluşum” bir siyonist oluşumdur. O oluşumun ele başları en başta olmak üzere tüm siyonistler yalnızca Filistin’deki Müslümanlara düşman değildir. O siyonistler tüm insanlığa düşmandır.

Düşmanlıklarının temelinde “Belhum Adall” yani “hayvanlardan daha aşağıda olmaları” bulunmaktadır.

Mevlana Hazretleri der ki; “Allah melekleri yarattı, onlara akıl verdi. Hayvanları yarattı, onlara da nefis verdi. İnsanoğlunu yarattı, onlara hem akıl, hem de nefis verdi. İnsanlardan kimin aklı nefsine galip gelirse, meleklerden daha üstündür. Kimin nefsi de aklına galip gelirse o da hayvanlardan aşağıdır.”

Akıl yolunda ilerleyen ve meleklerle yarışan insanlara nasıl “insan denemeyeceği” gibi, akılsızlık ve ahlaksızlık yönünde ilerleyen, necis tarafa geçip de nefsani isteklerinin kölesi olarak her türlü pis işleri yapanlar ve kötülükte sınır tanımayanlar da “insan olamaz.”

Meleklerle yarışanlar gün gelir meleklerden daha üstün bir mevkiye ulaşırlar.

Bunlar melekleri geçtikleri için başka bir isimle anılmalıdır. “Melekler üstü” varlıklar diyebiliriz bunlar için.

Peki, hayvanlardan daha aşağıda olanlara ne diyeceğiz? Bizim bunlara hayvan dememiz yakışık almaz ve tüm hayvanlara hakaret olur. Özellikle bunu belirtelim. Kötülükte sınır tanımayan ve nefsinin boyunduruğu altına girmiş adi mahluklara sakın hayvan demeyin, onlar aşağılık bir durumdadır. Onlar için Kur’an-ı Kerim’de bir ifade kullanılıyor. Bu ifade “Belhum Adall”dır.

Yukarıda belirttik “Belhum Adall” Kur’anî bir terimdir.

Yüce Rabbim bu terimi gafiller ve sapkınlar için kullanıyor. Bu terim ahlaksızlar için kullanılan bir terimdir.

Yukarıda meali verilen ayette geçen, “işte bunlar hayvanlar gibi, hatta daha da aşağıdadırlar” beyanı üzerinde biraz daha duralım.

Ahlaksız, sapkın ve gafil insanlarda akıl var, ancak aklını değil de nefsine uyduğu için hayvanlar gibi oluyorlar. Ancak hayvanlar gibi de olamıyorlar, çünkü hayvanlarda akıl yok, akıl olsaydı, hayvanlar o densizliği işlemezlerdi. Hayvanlarda akıl olsaydı gaflet ve dalalet içerisinde olmazlardı ve aklın yolunda ve Hakkın emirleri doğrultusunda yaşarlardı. Ancak gafiller ve sapkınlar, akıllarını kullanmadıkları için hayvanlardan daha aşağıdadırlar ve “Belhum Adall ” derekesindedirler.

Niye derece değil de dereke?

Derecenin zıttı derekedir. Derece yukarıya doğru mesafe alan ve yükselen hususlar için kullanılırken, dereke aşağıya inen durumlar için kullanılır. Mesela, Cennetin dereceleri, cehennemin derekeleri vardır. Bu nokta itibariyle aklının yolunda giden derece alır, nefsine uyan da dereke dereke düşer. “Ne derecenin sonu vardır, ne de derekenin sınırı vardır.”

Konumuzun asıl mihveri siyonistler olduğu için tekrar onları anlatalım. Esasında anlatmaktan öte bir tehlikeye dikkat çekelim. Siyonistlerin birer insanlık düşmanı olduğu tehlikesine dikkat çekelim.

İnsanlık düşmanı siyonistler, insanlık düşmanı olduklarını son 26 gündür tüm Dünya’ya bir kez daha gösterdiler.

7 Ekim 2023’ten beri Siyonistler, Filistin’de ve özellikle Gazze’de çoluk çocuk demeden, yaşlı genç dinlemeden ve kadın erkek ayırmadan üzerlerine tonlarca bomba attılar. HAMAS Filistin’in siyonistlerden kurtarılması için bir mücahidler ordusudur. Siyonist terörist İsrail, “HAMAS ile savaşıyorum” diye esasında “çocuklarla savaşıyor.” Zaten aklı başında insanlar bunu farketti. Terörist İsrail’in “çocuklarla savaşının 26. günü şeklinde başlıklar eşliğinde haberler verilmektedir.”

Gerçekten de doğru tespit.

İnsanlık düşmanı siyonist terörist İsrail, son 26 günde 10 binden fazla insan katletti. Filistin’de katledilenlerin neredeyse tamamı çocuklar, kadınlar ve yaşlılardan oluşmaktadır. Bu bir soykırımdır. (Zaten siyonist terörist İsrail Filistin’de, kurulduğu 1948’den beri soykırım işlemektedir.)

Hani siyonist terörist İsrail sen HAMAS ile savaşıyordun? HAMAS senin hedefinde ise neden çocukları, kadınları ve yaşlıları öldürüyorsun?

Hayır, hayır, hayır gerçekler öyle değil terörist İsrail, gerçekler öyle değil.

Sen en başta çocuklar, kadınlar ve yaşlılar olmak üzere tüm insanlık ile savaşan, insanlık düşmanı “Belhum Adall’sin.”

Allah senin belanı versin siyonist terörist İsrail.

Terörist İsrail’deki “Belhum Adall’ler” yanlarına ABD ve AB’deki siyonist güçleri de almışlar ve tüm insanlık ile savaşıyorlar.

Şimdi yazımın sonunda insan görünümlü yaratıklar, esasında birer canavarlar olan siyonistlerin esasta tahrif edilmiş Tevrat ve İncil’den aldıkları bazı fikirlerle saldırganlaştığını belirteyim.

Belhum Adall siyonist İsrail ve onun güdümündeki Haçlı artıkları tüm insanlığı kendilerinden görmüyor. Terörist İsrail’deki siyonistlere göre “Dünya’daki tüm insanları, çoluk çocuk demeden, yaşlı genç dinlemeden ve kadın erkek ayırmadan öldürmek onlara bir görev. Onlar yani siyonistler öyle azgın ki, insanlığa ait hayvanlar dahi onların hedefindedir. Siyonistlerin hahamları TV’ye çıkıp “Tanrı bize çocukları öldürmemizi emrediyor” iftirasında bulunuyor.

Evet sözün bittiği yer.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.