Dijital platformlarda neler var? Hafta sonu ne izleyebilirim?

Hafta sonu evde zaman geçirmek isteyenler için dijital platformlarda yeni ve ilginç filmler yer alıyor.

ÖZEL HABER - YASİN ŞAHİN

Hafta sonu dijital platformlar yine yeni içeriklerle izleyenleri karşılıyor. Eski yapımların da yeniden akışa eklendiği haftada sizin için derlediklerimize bakmadan ekran başına oturmayın.

DO NOT DİSTURB (NETFLİX)

Netflix’in yeni yapımları arasında Cem Yılmaz’ın son işi Do Not Disturb de yer alıyor. Netflix kataloğunda yerini alan film, hafta sonunuza neşe katacak türden.

Filmde; pandemi sebebiyle işsiz kalıp karaya dönen Ayzek, sessiz sakin bir otelde gece vardiyasında başladığı işinin ilk gecesinde konukların peşine takılarak umulmadık maceralara atılıyor. Ayzek, hayatını bir düzene koyabilmek için attığı bu ilk adımda kendisini hiç beklemediği olayların merkezinde buluyor.

Kara Komikler serisinden tanıdığımız Ayzek’in dünyasına çok daha yakından tanık olduğumuz Do Not Disturb, kadrosunda buluşturduğu sevilen ve başarılı oyuncularıyla da dikkat çekiyor.

BECKHAM (NETFLIX)

Manchester United, Real Madrid ve Paris Saint-Germain gibi takımlarda yer almış eski İngiliz futbolcu, Inter Miami CF’nin şu anki başkanı David Beckham’ın; yer aldığı kulüpler, arkadaşları ve maçlar için elinden gelen her şeyi yaptığı bu başarılı spor kariyerini, eşi Victoria Beckham ile olan ilişkisini, zorlu deneyimler içeren kişisel hayatını ele alan dört bölümlük bir belgesel dizisi. Beckham’ın bu zamana kadar görülmemiş görüntü arşivleri ile sosyal çevresiyle olan röportajlarını da içeren belgeselin yönetmenliğini ise Oscar ödüllü Fisher Stevens üstleniyor.

WIND RIVER (BLUTV)

Yaban hayatı koruyucusu Cory Lambert ve pek deneyimi olmayan FBI ajanı Jane Banner’ın; ABD’nin Wyoming eyaletinin ıssız karlı bölgesinde gerçekleşen bir kadın cinayetini araştırma süreci ele alınıyor. Marvel Evreni’nde Scarlet Witch karakteriyle tanınan Elizabeth Olsen ve Hawkeye karakteriyle ünlenen Jeremy Renner, bu gizemli Western dramasının başrollerinde yer alıyor. Filmin yönetmenliğini ise Taylor Sheridan üstleniyor.

CLARKSON’UN ÇİFTLİĞİ (PRİME VİDEO)

İngiltere’nin en ünlü ama en vasıfsız amatör çiftçisi Jeremy Clarkson tarafından yönetilen Diddly Squat Çifliği’nde yeni bir yıl… Yıllık kârını (geçen yıl 144 £) artırmak için Jeremy inekler, tavuklar ve kendi restoranını çeşitlendirmeye gidiyor.

Clarkson’un Çiftliği’nin 2. sezonu yine seyirciyi keyifli ve zorlu çiftlik yaşamına davet ediyor. İşlerin asla bitmediği, sürekli çözülmesi gereken problemlerin ortaya çıktığı bu doğal dünya, büyük şehirlerde çiftlikte yaşama hayali kuranları hafta sonu seyrine çağırıyor.

VECİDE (MUBI)

MUBI kataloğuna geçtiğimiz hafta eklenen Vecide, acı olayları eğlenceli bir dille anlatıyor. Bir kız çocuğunun hayatına odaklanarak kadınların Suudi Arabistan’daki konumunu ortaya koyan film, Vecide’nin yavaş yavaş ergenliğe girmesiyle değişen hayatını gözler önüne seriyor. Birçok uluslararası ödülün de sahibi olan Vecide, tamamen Suudi Arabistan’da çekilen ilk uzun metrajlı film ve bir kadın Suudi yönetmen tarafından yapılan ilk uzun metrajlı film unvanlarının da sahibi.

SOFRA SIRLARI (MUBI)

Hayatını eşine ve yetenekli olduğu mutfağa adamış olan Neslihan, çevresindekilerin ölmeye başlamasıyla kendisini baş şüpheli olduğu bir soruşturmanın ortasında bulur. İstanbul Film Festivali'nde, başrol oyuncusu Demet Evgar 'En İyi Kadın Oyuncu' yönetmen/senarist Ümit Ünal ise 'En İyi Senaryo' ödülünü kazanmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bilim ve Teknoloji Haberleri