Instagram'da "neden takip etmek istiyorsun?" dönemi

Milyonlarca kişinin kullandığı Instagram, kullanıcı deneyimini geliştirmek amacıyla yeni bir özellik ekliyor.

Artık kullanıcılar, birine takip isteği gönderirken bu isteğin nedenini belirtmek zorunda kalacaklar. Bu yenilikle birlikte, istek göndermeden önce karşı tarafa "Takip isteğinize eklemek için bir neden seçin. Bu, kişinin sizin kim olduğunuzu bilmesine yardımcı olur." şeklinde bir mesaj kutusu gösterilecek.

Instagram, dünya genelinde milyonlarca kullanıcısı olan popüler bir sosyal medya platformu olarak sürekli olarak yeni özellikler ekleyerek kullanıcı deneyimini iyileştirmeye çalışıyor. Alessandro Paluzzi'nin paylaştığı bilgilere göre, bu özellik sayesinde hesaplarını gizli tutan kullanıcılar, takip isteği gönderirken nedenlerini belirtme zorunluluğuyla karşılaşacaklar. Bu da karşı tarafa, takip isteğini gönderen kişinin kim olduğunu daha iyi anlama imkanı sağlayacak.

Paluzzi'nin paylaştığı ekran görüntüsüne göre, kullanıcılara gösterilen mesaj kutusunda, "Takip isteğinize eklemek için bir neden seçin. Bu, kişinin sizin kim olduğunuzu bilmesine yardımcı olur." ifadesi yer alıyor. Ancak bu aşamadan sonra detaylar netleşmemiş durumda, bu yeni özellikle ilgili daha fazla bilgi yakın bir zamanda Instagram tarafından paylaşılabilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bilim ve Teknoloji Haberleri