İnstagram'a yeni özellik: Beklenen oldu

META'nın CEO'su Mark Zuckerberg ve Instagram Başkanı Adam Mosseri, Instagram'ın doğrudan mesajlar bölümünde okundu bilgisini kapatmayı sağlayan yeni özelliği test etmeye başladı. İşte detaylar...

META'nın CEO'su Mark Zuckerberg ve Instagram Başkanı Adam Mosseri, Instagram'ın doğrudan mesajlar kısmında okundu bilgisini kapatmayı sağlayan yeni özelliği test etme çalışmalarına başladıklarını açıkladı. Bu güncelleme, kullanıcıların uzun süredir talep ettiği bir özellik olan mesaj görülme bilgisinin kapatılabilir hale getirilmesini sağlayacak.

KULLANICILAR MESAJLARINI KARŞI TARAFA BİLDİRMEK ZORUNDA DEĞİL

Bu yeni özellik, kullanıcılara doğrudan mesajlarında okundu bilgisini istedikleri zaman etkinleştirme veya devre dışı bırakma seçeneği sunuyor. Böylece kullanıcılar, mesajlarını okuduklarını karşı tarafa bildirmek zorunda olmayacak.

YENİ ÖZELLİK TEST AŞAMASINDA

Zuckerberg ve Mosseri, bu değişikliğin test aşamasında olduğunu ve kullanıcıların geri bildirimlerine önem verdiklerini belirttiler. Ayrıca, bu yeni özelliğin kullanımını gösteren resmi bir bilgiyi de paylaştılar. Henüz bütün kullanıcılara ne zaman sunulacağına dair kesin bir tarih verilmedi, ancak bu özelliğin yakın bir gelecekte yayınlanacak yeni bir güncelleme ile kullanıcılara sunulması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bilim ve Teknoloji Haberleri