Bahşılı'da hastanelere ulaşım ücretsiz!

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde vatandaşların hastaneye daha kolay bir şekilde gidebilmesi için gönderilen servisle ulaşım ücretsiz hale getirildi.

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde vatandaşların hastanelere rahat bir şekilde ulaşması için servis tahsis edildi. Bu sayede vatandaşlar hastanelere hem daha kolay hem de ücretsiz bir şekilde ulaşabilecek. Uygulama özellikle yaşlı ve engelli vatandaşların işine yaradı. Hastane servisi 8.00 ile 9.00 saatlerinde hizmet vermeye devam ediyor.

KÖYLÜLER MAĞDUR OLMAKTAN KURTULDU

Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, Tıp Fakültesi Hastanesi ve Yüksek İhtisas Hastanesine ulaşım kolaylığı sağlayan vatandaşların mutlu olduğunu söyledi.
Özellikle köyden gelen vatandaşların hastaneye gitmek için 3 tane servis değiştirdiğini ifade eden başkan Tekin, "İlçemize bağlı 5 tane köyümüz var. Bu köylerimizde vatandaşlarımız hastaneye gitmek için 3 tane vasıta değiştiriyorlardı. Köylerinden ilçemize geliyorlar, ilçemizden Kırıkkale merkeze gidiyorlar, Kırıkkale merkezden de Yahşihan'da olan Tıp Fakültesi ve Yüksek İhtisas Hastanesi'ne gidiyorlardı. Maddi kayıpları da oluyordu, çok zaman alıyordu. 'Bizde ne yapalım' dedik, bakanlıktan da onayımızı alarak köylerden gelen bu vatandaşlarımızı alarak hastaneye götürüyoruz. Saat 3 gibi de tekrardan alıp geri getiriyoruz" dedi.
Uygulama sayesinde ekonomik kayıp yaşamadıklarını belirten Tekin, vatandaşların hayır duasını aldıklarını ve mutlu olduklarını sözlerine ekledi.
İlçe sakinlerinden Ahmet Bişkin ise, ücretsiz olarak hastaneye gittiklerini ve hizmetten de memnun kaldıklarını aktardı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölge Haberleri Haberleri