Başkent EDAŞ Kırıkkale'de bakım faaliyetlerine devam ediyor!

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. (Başkent EDAŞ), 2024 yılının ilk yarısında Kırıkkale'de kesintisiz elektrik dağıtımı kapsamında bakım, onarım ve yatırım faaliyetlerine hız kesmeden devam etti.

Dijitalleşme ve inovasyon odaklı projelerle Kırıkkale'de önemli çalışmalara imza atan Başkent EDAŞ, müşteri ve çözüm odaklı yaklaşımı sayesinde bölgeye güvenilir ve sürdürülebilir enerji sağlama hedefini başarıyla gerçekleştirdi. Şirket, yılın ilk 6 ayında Kırıkkale'de hizmet verdiği bin 798 trafo ve 8 bin 447 kilometre hat uzunluğunda bakım ve yenileme çalışmalarını tamamladı.

Daha aydınlık bir Kırıkkale için Merkez, Bahşili, Balışeyh, Çelebi, Karakeçili, Yahşihan, Delice, Keskin ve Sulakyurt ilçelerinde toplam bin 311 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren ekipler, aynı zamanda 27 trafo ve 14 dağıtım merkezinde de kapsamlı onarımlar yaptı. Ayrıca, 577 kilometrelik hattın bakım işlemleri başarıyla tamamlandı.

Başkent EDAŞ, Kırıkkale'de 183 binden fazla müşterisine daha kaliteli hizmet sunmak amacıyla 5 kilometrelik yeni kablo döşeme işlemi gerçekleştirdi ve 243 yeni aydınlatma armatürünün montajını tamamladı. Şirket, ayrıca 1 pano ve 2 yeni trafo montajını da tamamlayarak hedeflerine ulaştı.

Müşteri odaklı hizmet anlayışıyla 7/24 çalışmaya devam eden Başkent EDAŞ, müşterilerinin soru ve sorunlarını baskentedas.com.tr, Başkent 186 Mobil Uygulaması, 0(312) 186 00 00 numaralı WhatsApp İhbar Hattı ve 186 numaralı Müşteri Hattı üzerinden dinleyerek çözümler üretiyor.

Enerjisa Dağıtım Şirketleri bünyesinde Toroslar EDAŞ ve Ayedaş ile birlikte elektrik dağıtımını sürdüren Başkent EDAŞ, Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Bartın, Kastamonu, Zonguldak ve Karabük illerinde faaliyet gösteriyor. Şirketin Kırıkkale'deki bakım ve yatırım çalışmaları önümüzdeki dönemlerde de devam edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölge Haberleri Haberleri