Bolu'da alkol şişesiyle saldırı: Genç adam yaralandı

Bolu'nun Kültür Mahallesi'nde yaşanan üzücü bir olayda, Furkan T. adlı genç, alkol şişesiyle saldırıya uğradı ve ciddi yaralar aldı.

Olay, Kültür Mahallesi Tevfik Atay Sokağı'nda meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, sokak üzerinde Furkan T., aralarında daha önceden husumet bulunduğu öğrenilen iki kişiyle karşılaştı. İlk başta sözlü bir tartışma yaşandı, ancak kısa sürede kavga büyüdü. İki şüpheli, ellerinde bulunan alkol şişesi ile Furkan T.'ye saldırdı.

Olayın şiddeti artarken, alkol şişesi Furkan T.'nin kafasında kırıldı. Ardından iki şüpheli, cam parçalarını alarak Furkan T.'nin vücuduna ciddi kesikler verdi. Furkan T., aldığı bu kesiklerle kanlar içinde yere düştü. Şüpheliler olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.

Çevredekilerin hemen polise ve sağlık ekiplerine haber vermesi üzerine, bölgeye sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Kanlar içinde yatan Furkan T., sağlık ekipleri tarafından yerden kaldırıldı ve acilen Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Polis ekipleri olayın ardından bölgede geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Tüm detaylar, polis ve yetkililer tarafından inceleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölge Haberleri Haberleri