Çorum’da bir kişi 6 yaşındaki çocuğunu silahla yaraladı

Çorum'da yaşanan üzücü bir olayda, 6 yaşındaki bir çocuk babasının silahından çıkan kurşunla yaralandı. Olay, Ayaz köyünde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, O.Ç. (30), evinde ruhsatsız tabancasıyla uğraşırken silah kazara ateş aldı. Yakında bulunan kızı İ.Z.Ç. (6), elinden yaralandı.

Olayın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine köye sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı çocuk, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hızla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan İ.Z.Ç'nin durumunun stabil olduğu bildirildi.

Baba O.Ç, kızının yaralanması nedeniyle büyük bir şok yaşarken, hastaneye geldiğinde görevli polis ve jandarma ekiplerini görünce panikledi. O.Ç, otomobiline yönelip aracı çalıştırarak, polis ve jandarmanın dur ihtarına rağmen tehlikeli bir şekilde hastane otoparkından kaçtı.

Güvenlik güçleri, O.Ç'nin yakalanması için geniş çaplı bir çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürerken, yetkililer O.Ç'nin en kısa sürede yakalanması için tüm imkanların seferber edildiğini belirtti.

Köyde ve hastanede yaşanan bu olay, bölge halkını derinden etkiledi. Yetkililer, ruhsatsız silah bulundurmanın ve bu tür kazaların önlenmesi için daha sıkı tedbirler alınması gerektiğini vurguladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölge Haberleri Haberleri