Çorum’da polis suçlulara göz açtırmıyor

Çorum'da emniyet güçleri, düzenledikleri operasyonlar ve denetimlerle suçlulara göz açtırmıyor. Çorum polisinin yaptığı operasyonlarda 3 göz altı yapıldı ve 14 kişi yakalandı.

DERLEME HABER: MURAT BÖLÜK

Çorum'da şehir genelinde gerçekleşen uyuşturucu operasyonu, silahlı saldırı ve şok uygulamalarla asayiş sağlanmaya devam ediliyor. Düzenlenen operasyonlarda 3 kişi göz altına alındı, 14 kişi de yakalandı. Fatih Caddesi'nde ise, bir apartmanın 4. katından düşen bir kişi ağır yaralandı. Yaralı vatandaş Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

UYUŞTURUCU OPERASYONU: 3 KİŞİ GÖZALTINDA

Alaca ilçesinde şüphe üzerine polis tarafından durdurulan bir araçta yapılan aramada, 12 adet uyuşturucu hap ve 'sallama' diye tabir edilen kama bıçak ele geçirildi. H.Ö.'nün kullandığı araçta bulunan B.Ö. ve R.Ş. ile birlikte üç kişi gözaltına alındı. Yapılan incelemelerde, B.Ö.’nün hakkında kesinleşmiş 1 yıl 1 ay hapis cezası bulunduğu belirlendi. Gözaltına alınan şüpheliler ifadeleri alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü ve ardından adliyeye sevk edildi.

ÇORUM'DA SİLAHLI SALDIRI: 1 YARALI

Çorum’un Kunduzhan Caddesi’nde kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından bir iş yerine silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda S.D. isimli şahıs yaralanırken, park halindeki bir çekici araçta maddi hasar meydana geldi. Saldırının ardından zanlılar olay yerinden kaçtı. Polis, saldırıyı gerçekleştiren kişileri yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

POLİSİN ŞOK UYGULAMALARIYLA SUÇLULAR YAKALANIYOR

Çorum genelinde polis ekiplerinin gerçekleştirdiği şok denetimlerde 14 kişi yakalandı. Haklarında yakalama kararı bulunan şahıslardan 4'ü tutuklanırken, şehrin birçok noktasında yapılan denetimlerde 8 tabanca, 3 tüfek, 3 kurusıkı tabanca, çeşitli kesici aletler ve mermiler ele geçirildi. Ayrıca, sentetik uyuşturucular ve diğer uyuşturucu maddeler de denetimlerde ele geçirildi. Polis ekipleri, bin 140 aracı kontrol ederken, kurallara uymayan sürücülere toplam 177 bin 430 TL ceza kesildi ve 1 araç trafikten men edildi.

Çorum polisi, suçlulara göz açtırmamak için gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor ve şehrin huzur ve güvenliğini sağlamak için denetimlerine aralıksız devam ediyor.

BALKONDAN DÜŞEN ŞAHIS AĞIR YARALANDI

Fatih Caddesi'nde meydana gelen olayda, bir apartmanın 4. katından düşen bir kişi ağır yaralandı. Gece saatlerinde yaşanan olayda, H.D. isimli vatandaş, 4. kattaki evinin balkonundan henüz belirlenemeyen bir nedenle aşağı düştü. Durumu fark eden çevredeki vatandaşlar hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. Kısa sürede olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan H.D., acilen Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayın nasıl gerçekleştiğine dair polis tarafından inceleme başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölge Haberleri Haberleri