Eskişehir'de evlenmek için otobüs durağına not yazan kişi şaşkınlık yarattı

Eskişehir'de Prof. Dr. Orhan Oğuz Alt Geçidi'nin üst kısmında bir otobüs durağına asılan ilan, vatandaşlar arasında şaşkınlık yarattı.

İlanda, "Lise mezunu, lise terk ve ortaokul mezunu olup evlenmek isteyen dürüst ciddi bayanların aramasını önemli arz ederim" şeklinde bir metin ve iki cep telefonu numarası yer alıyordu. Durakta bekleyenler ilanı şaşkınlıkla okudular. Ancak ilandaki numaralara cevap verilmediği öğrenildi.

Bahattin Demirçalı adlı bir vatandaş, ilanı gördüğünde şaşırdığını ifade etti. Durumun bir şaka olmasını umut ettiğini belirten Demirçalı, "Bunu görünce insan üzülüyor. Telefon numarası da yazmışlar. Herhalde şakadır diye düşünmek istiyorum ben. Ya da birisi birisinden intikam almak için yapmamıştır inşallah. Eğer gerçekten bu kadar çaresizlikse ben üzüldüm. Bu güzel bir şey değil. Hem komik hem güzel değil. Hakikaten medeni cesaret kalmamış. Kağıtta, 'Lise mezunu, lise terk ve ortaokul mezunu olup evlenmek isteyen dürüst ciddi bayanların aramasını önemli arz ederim' yazıyor. Bir de iki tane telefon numarası bırakmış. Kimin telefonu bilmiyorum ama hakikaten komik. Ben şaka olduğunu düşünüyorum, inşallah sosyal deneydir diye inanmak istiyorum. Yani bu kadar da olmaz" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölge Haberleri Haberleri