Kaçak yollarla Türkiye'ye giren kadın Kırşehir'de yakalandı!

Kırşehir'in Yenice Mahallesi'nde yasa dışı yollarla ülkeye giriş yapan Güney Afrikalı bir kadın, saklandığı apartman boşluğunda uzun süren ikna çabalarının ardından yakalanarak gözaltına alındı.

Kırşehir'de meydana gelen olay, Atatürk Caddesi üzerindeki bir iş merkezinde yaşandı. Polis ekipleri, davranışlarından şüphelendikleri Güney Afrika asıllı W.W.M.'yi durdurmak istedi. Ancak polisin müdahalesi üzerine panikleyen kadın, kaçarak bir iş merkezine girdi ve bağırarak tepkisini dile getirdi.

YASA DIŞI YOLLARLA ÜLKEYE GİRDİĞİ BELİRLENDİ

Kendisine zarar verme tehlikesi bulunan kadını ikna etmek için polis ekipleri yoğun çaba sarf etti. Bu esnada, olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri de çağrılarak hazır bekletildi. Uzun uğraşlar sonucunda, W.W.M. saklandığı yerden ağlayarak çıktı ve polis ekiplerine teslim oldu. Gözaltına alınan kadın, karakola götürüldü.

Yapılan incelemelerde, W.W.M.'nin yasa dışı yollarla Türkiye'ye giriş yaptığı tespit edildi. Güney Afrikalı kadın, gerekli işlemlerinin ardından deport edilmek üzere geri gönderme merkezine teslim edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölge Haberleri Haberleri