Kaman Belediye Başkanı Emre Demirci, 33. Ceviz, Kültür ve Sanat Festivaline davet etti

Kaman Belediye Başkanı Emre Demirci, bu yıl 33.’sü düzenlenecek Ceviz, Kültür ve Sanat Festivaline tüm vatandaşları davet etti.

Festivalin 11-12-13 Ekim 2024 tarihlerinde Kaman'da Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirileceğini duyuran Demirci, festivalin Kaman'ın eşsiz cevizleri, zengin kültürel mirası ve çeşitli etkinlikleriyle dolu bir deneyim sunacağını belirtti.

Demirci, “Bu yıl 33. kez düzenleyeceğimiz Kaman Ceviz, Kültür ve Sanat Festivali’ne sizleri davet etmekten büyük mutluluk duyuyorum. Hepimizin bir araya gelerek güzel hatıralar biriktirmesi için harika bir fırsat” ifadelerini kullandı.

Festival boyunca ünlü sanatçıların da yer alacağını söyleyen Demirci, “Veli Erdem Karakülah, Fatma Turgut, EYPİO, Mustafa Ceceli, Aydilge ve Sefo gibi değerli sanatçılarla eğlenceli anlar geçireceğiz. Ayrıca lezzet dolu stantlar ve çeşitli aktiviteler sizleri bekliyor” dedi.

Ceviz hasadının yapıldığı bu dönemde, festivalde ödüllü yarışmaların da düzenleneceği bilgisini veren Demirci, en iyi Kaman cevizi, en iyi ceviz bahçesi, en iyi Kaman cevizinden yapılan baklava ve en iyi ses yarışması gibi organizasyonların yer alacağını vurguladı.

Kaman Ceviz, Kültür ve Sanat Festivali, hem eğlenceli anlar hem de Kaman’ın kültürel değerlerini yaşatma fırsatı sunarak yerli ve yabancı misafirleri ağırlamaya hazırlanıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölge Haberleri Haberleri