Kaman Ceviz Soyma Kırma Paketleme ve Entegre Üretim Tesisi'nde sona gelindi

Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Çavuş, yaptığı paylaşımda 'Kaman Ceviz Soyma Kırma Paketleme ve Entegre Üretim Tesisi'nde sona gelindiğini söyledi.

ÖZEL HABER: ANADOLUGAZETE.COM.TR

Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Çavuş, Kaman Ceviz Soyma Kırma Paketleme ve Entegre Üretim Tesisi'nin ceviz festivalinde açılacağını belirterek, tesiste sadece ceviz değil, nohut fasulye vb. ürünlerin de eleneceğini, kooperatif koli veya paketleri ile satışa sunulacağını söyledi.

Çavuş, ayrıca, belediyenin önünde bir satış ünitesi olacağını da belirtti.

Tesisin içerisinde 2 büyük salon ve yönetim ofisinin olacağını söyleyen Çavuş, tesisin yaklaşık 300 metrekarelik bir kapalı alanda olduğunu ifade etti.

Çavuş, Kaman Ceviz Soyma Kırma Paketleme ve Entegre Üretim Tesisi projesine ek olarak Ticaret Bakanlığına ilave 400 bin liralık makine hibe başvurusunda da bulunulduğunu söyledi.

TEBRİK MESAJLARI ART ARDA GELDİ

Başta Kırşehirli Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Ali Çetin ve Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar olmak üzere birçok tebrik mesajı paylaşıldı.

Ali Çetin, tebrik mesajında, "KIRSİAD Başkan Yardımcımız Abdullah Çavuş Bey'in çalışmalarını Kırşehirimiz adına çok kıymetli buluyor ve kendisini kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Hilmi Gökçınar ise "Projeyi üreten hazırlayan ve başından bu güne gelişimini sağlayan, başta Abdullah Çavuş Bey olmak üzere emeği geçen tüm arkadaşlara yürekten teşekkür ediyorum. Önümüzdeki dönemde yeni projelerle çalışmalarımız devam edecek." dedi.

Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Çavuş ise tesis hakkında şu bilgileri verdi:

"Nacizane proje müellifi olduğum; Kırşehirli Dernekler Federasyonu ve Kaman Belediye Başkanlığınca yürütülmekte olan Kaman Ceviz Soyma Kırma Paketleme ve Entegre Üretim Tesisi inşaat çalışmalarını görmeye Kaman'a geldik.

Ziyaretimize yeni kurduğumuz Anadolu Ahileri Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifleri Birliği Başkanımız Sayın Gülcan Şimşek Çavuş da iştirak ettiler... İnşaat çalışmalar 1 haftaya bitecek inşallah. Sonra makineler gelecek ve üretim başlayacak, Allah'ın izniyle....

Kaman Belediye Başkanımız Sayın Necati Çolak ve Federasyon Başkanımız Sayın Hilmi Gökçınar ve yönetim kurulu ile projede emeği geçen belediye çalışanları ve emeği geçen tüm arkadaşlara ve proje yazarımız Serdar Yurtyeri Beyefendiye çok teşekkür ederim...

Bir teşekkürü de Kaman Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi kurucularına ve Başkanımız Canan Ünal Hanım'a etmeden geçmek olmaz. Kaman'a yönelik ortak projelerimiz devam edecek."

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Bölge Haberleri Haberleri