Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Kırşehir'de düzenlenen Ahiler Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, resmi X hesabından yaptığı açıklamada Kırşehir'de düzenlenen Ahiler Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısına katıldığını duyurdu.

Başkan Önal, toplantıya Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı ve Kırıkkale İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Ceylan ile birlikte katıldığını belirtti.

Toplantıda, bölgesel kalkınma ve işbirliği konularının ele alındığı, Kırıkkale'nin ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sağlayacak projelerin değerlendirildiği belirtildi. Başkan Önal, Kırıkkale'nin kalkınması için atılacak adımlarda işbirliği ve dayanışmanın önemine vurgu yaparak, bu tür toplantıların bölgeye olumlu yansımalarının olacağını ifade etti.

Başkan Önal, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
"Kırşehir'de düzenlenen Ahiler Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısına Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı sayın Ahmet Varlı ve Kırıkkale İl Genel Meclis Başkanı sayın Hüseyin Ceylan ile katıldık. Bölgemizin kalkınması ve gelişmesi adına verimli görüşmeler gerçekleştirdik."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölge Haberleri Haberleri