Kırıkkale Valisi Mehmet Makas çok sayıda misafiri kabul etti

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, çeşitli ziyaretlerde bulunan misafirlerini makamında kabul etti.

Ziyaret kapsamında, Bahşılı Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin, Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik, Merkez/Ulaş Köyü Muhtarı Gülsüm Ateş ve eşi, ÖZ-SAĞLIK İŞ Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Murat Erduran, Çelebi İlçesi Alıcıyenipayan Köyü Muhtarı Musa Tekin, Kepirli Köyü Muhtarı Musa Aslan, Karaağıl Köyü Muhtarı Naci Tüzünak, Tilkili Köyü Muhtarı Osman Ilıcalı, Delice ilçesi Bozköy Muhtarı Aytekin Canpolat, Kırıkkale Polis Gücü Spor Kulübü Başkanı Talat Akbulut, Bağımlılıkla Mücadele Derneği Başkanı Adem Tonga ile bir araya gelindi.

Valimiz Mehmet Makas, misafirleri ile bir süre görüşerek ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti. Ziyaret sırasında, Kırıkkale'nin çeşitli meseleleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu ve geleceğe yönelik projeler hakkında konuşuldu.

Valilik makamında gerçekleşen bu görüşmeler, Kırıkkale'nin sosyal, ekonomik ve kültürel gelişimi için önemli adımların atılacağı bir ortam sundu. Misafirlerin görüş ve önerilerini dinleyen Vali Makas, Kırıkkale'nin kalkınması adına ortak çalışmalar yapılmasının önemine vurgu yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölge Haberleri Haberleri