Kırıkkale'de "17. Anadolu Spor Ödülleri" töreni gerçekleşti

Kırıkkale Belediyesi ve Kırıkkalegücü Spor'un iş birliğiyle düzenlenen "17. Anadolu Spor Ödülleri" töreni, Kırıkkale İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nde gerçekleştirildi.

Ödül programında, Anadolu Ajansı Spor Haberleri Müdür Yardımcısı Hüseyin Doğru "Yılın Medya İnsanı" ödülünü alarak önemli bir başarıya imza attı.

Törende konuşan Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, programın 17’ncisini düzenlemenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Önal, "Bu ödüller, sporun ve sporcuların tanıtımında önemli bir rol oynuyor. Kırıkkale olarak sporun gelişimine katkı sağlamaya devam edeceğiz." dedi.

Kırıkkalegücü Spor Kulübü Başkanı Güven Gündüz ise konuşmasında, Kırıkkale'deki tüm çocukların spor yapma imkanına sahip olması gerektiğinin altını çizdi. Gündüz, "Kırıkkale'yi bir spor kenti haline getirmek için çalışıyoruz. Spor, gençlerimizin sağlıklı bir yaşam sürmesi için son derece önemli." şeklinde konuştu.

Ödül töreninde, Hüseyin Doğru'ya "Yılın Medya İnsanı" ödülü takdim edilirken, toplamda 18 farklı kategoride ödüller sahiplerine verildi. Katılımcılar, sporun önemine dikkat çeken konuşmalar ve ödül töreniyle dolu dolu bir gece yaşadı. Kırıkkale'nin spor alanında daha da gelişmesi için yapılan çalışmaların bu tür etkinliklerle desteklenmesi gerektiği vurgulandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölge Haberleri Haberleri