Kırıkkale'de çok sayıda gözaltı

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları operasyonlarda asayiş olaylarına karıştığı tespit edilen 151 şüpheliyi gözaltına aldı.

Kırıkkale Emniyeti başarılı operasyonlarına devam ediyor. Her gün yeni bir operasyon yapan emniyet güçleri, il genelindeki suça karışan şahısları gözaltına alıp adalete teslim ediyor.

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı ve Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü kentteki vatandaşların can ve mal güvenliği için titiz çalışmalar yürütüyor.

Alınan bilgiye göre, yapılan operasyonlarda Kırıkkale'de asayiş suçlarına karıştığı tespit edilen 151 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler, Kırıkkale Emniyetindeki işlemlerinin ardından 150 şahıstan 1'i tutuklanarak cezaevine gönderildi. 150 şahıs ise cumhuriyet savcısının talimatıyla İl Emniyet Müdürlüğü tarafından serbest bırakıldı.

"15 FAİLİ MEÇHUL HIRSIZLIK OLAYI AYDINLATILDI"

Öte taraftan değişik suçlardan dolayı haklarında soruşturma başlatılan 17 şüpheli hakkında da adli işlem başlatıldı. Yapılan operasyon ve soruşturmalarda 15 faili meçhul hırsızlık olayı aydınlatıldı.

Kırıkkale genelinde denetim yapan ekipler, 3 bin 46 şahsın GBT'sini sorgularken 163 aracın da kontrollerini yaptı. Emniyet ekipleri tarafından yapılan aramalarda 3 adet ruhsatsız tabanca ve çok sayıda suç aleti ele geçirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölge Haberleri Haberleri