Kırıkkale'de DEAŞ operasyonu: Yabancı uyruklu bir kişi gözaltında

Kırıkkale'de, terör örgütü DEAŞ'a yönelik gerçekleştirilen başarılı bir operasyonda yabancı uyruklu bir kişi gözaltına alındı.

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinasyonunda DEAŞ'ın eylem ve faaliyetlerini deşifre etmek amacıyla kapsamlı bir çalışma başlattı.

DEAŞ ÜYESİ BİR YABANCI UYRUKLU KİŞİ YAKALANDI

Operasyon, şehrin merkezine yönelik yapılan istihbarat çalışmaları neticesinde gerçekleştirildi. Ekipler, DEAŞ üyesi olduğu belirlenen yabancı uyruklu M.Q.H.A.M.'yi, şehir merkezindeki bir evde yakalayarak gözaltına aldı. Yapılan incelemelerde, M.Q.H.A.M.'nin örgütle bağlantıları ve faaliyetleri hakkında önemli bilgilere ulaşıldığı belirtildi.

Gözaltına alınan DEAŞ üyesi, Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Burada, sınır dışı edilmek üzere gerekli işlemler başlatıldı. Operasyon, Kırıkkale'de terör örgütleriyle mücadelenin kararlılıkla sürdürüldüğünü gözler önüne serdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölge Haberleri Haberleri