Kırıkkale’de evlat dehşeti

Kırıkkale’de evlat dehşeti yaşandı. Oğlu tarafından kolundan bıçaklanan bir baba, ambulansta kalbine yenik düşerek hayatını kaybetti.

Kırıkkale'de bir ailede çıkan kavgada oğlu tarafından bıçakla kolundan yaralanan 58 yaşındaki vatandaş, hastaneye sevk edilirken ambulansta geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Yeni Mahalle Şehit Fatih Aydoğdu Sokak'ta medyanda gelen olayda aile içerisinde çıkan tartışma, bıçaklı kavgaya kadar vardı.

Tacettin Cim (53), eniştesi B.K. (59) ve yeğeni M.K. (19) ile birlikte oğlu Ş.C.'nin (26) evine gitti. Kapıyı defalarca çalmasına rağmen açılmayınca, Tacettin Cim bahçeden eve girmeye çalıştı. Bu esnada oğlu Ş.C. ile aralarında tartışma çıktı. Tartışmaya B.K. ve M.K. da katıldı. Kavga büyüyünce, Ş.C. babası Tacettin Cim ve diğer akrabalarını bıçakla yaraladı. Olay yerine yapılan ihbar sonrası, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kolundan yaralanan Tacettin Cim, ambulansla hastaneye kaldırılırken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ş.C. ise tedavisinin ardından polis tarafından gözaltına alındı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölge Haberleri Haberleri