Kırıkkale'de korkutan kaza: 22 kişi yaralandı, Kırıkkale-Kırşehir karayolu trafiğe kapatıldı

Kırıkkale'de meydana gelen trafik kazasında minibüs ile otomobil çarpıştı. Kazada 22 kişi yaralandı. Minibüs ve otomobilin sürücülerinin kimlikleri ve plakaları henüz belirlenemedi. Kaza, Kırıkkale-Kırşehir kara yolu Yenimahalle Mezarlık Kavşağı'nda gerçekleşti.

Kaza sonrasında polis, sağlık ve itfaiye ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Yaralanan 22 kişi çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kazanın trafiği etkilemesi nedeniyle bir süre Kırşehir istikameti trafiğe kapatıldı ancak kazaya karışan araçların yoldan kaldırılmasıyla yol tekrar ulaşıma açıldı.

Vali Mehmet Makas, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ ve İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Ağırtaş, yaralıları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Vali Makas, kazanın Yenimahalle Mezarlık Kavşağı'nda otomobilin ışıklarda kontrolünü kaybederek minibüse çarpması sonucu meydana geldiğini belirtti. Kazada bir ağır yaralı olduğunu dile getirdi. Müdahale ekiplerinin hızlı ve etkili bir şekilde çalıştığını ve şu an için herhangi bir sıkıntı olmadığını ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölge Haberleri Haberleri