Kırıkkale'de motosiklet kamyonun altına girdi: 2 genç ağır yaralandı

Kırıkkale'de, Alparslan Türkeş Bulvarı'nda meydana gelen kazada, kontrolden çıkan motosiklet savrularak seyir halindeki bir kamyonun altına girdi. Kazada 25 yaşındaki iki genç ağır yaralandı.

Olay, A.A. yönetimindeki 16 ATL 614 plakalı motosikletin, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak M.E.'nin kullandığı 37 ABJ 368 plakalı kamyonun altına girmesiyle gerçekleşti. Kazanın ardından 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarla olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Motosiklet sürücüsü A.A. ve yolcu M.Ö. ağır yaralı olarak sağlık ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kamyonun altından çıkarıldı. Yaralılara olay yerinde ilk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri, onları ambulanslarla hastaneye kaldırdı. Yaralıların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle bulvarda trafik kontrollü olarak sağlandı. Kazada hurdaya dönen motosiklet, itfaiye ekipleri tarafından kamyonun altından çıkarıldı ve çekiciyle otoparka götürüldü. Polis ekipleri, kazayla ilgili inceleme başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölge Haberleri Haberleri