Kırıkkale'de polisler engelli gencin hayalini gerçekleşti

Kırıkkale'de 20 yaşındaki zihinsel engelli Caner Torlak’ın polislik hayali gerçek oldu.

Kırıkkale'de yaşayan 20 yaşındaki engelli genç Caner, uzun zamandır polis olmayı ve üniforma giymeyi arzuluyordu. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi ekipleri, bu özel isteği yerine getirmek için Selim Özer Mahallesi'ndeki evlerini ziyaret ederek Caner ve ailesini sevindirdi.

Ziyaret sırasında Caner'e polis üniforması hediye edildi. Caner, kendisine sunulan polis kıyafetini giyerek büyük bir mutluluk yaşadı. Polisler, ayrıca Caner için özel bir pasta getirdi ve mumları birlikte üfleyerek kutlama yaptı. Üniformayı giymenin verdiği heyecanla Caner, polis aracına binerek temsili bir görevde bulunma fırsatı yakaladı.

“ÜNİFORMA GİYME HAYALİ VARDI”

Caner’in annesi Dilek Torlak, gazetecilere yaptığı açıklamada, çocuğunun polis üniformasına olan ilgisini daha önce bir polis memuruna ifade ettiğini belirtti. Dilek Torlak, "Caner'in üniforma giyme hayali vardı ve bu hayali gerçeğe dönüştürdük. Evladımız özel bir çocuk ve iki oğlumuzdan biri maalesef vefat etti. Bu nedenle hayalimizi gerçekleştirmek bizim için çok anlamlı. Polisler Caner’in en çok sevdiği şeyi ona hediye ettiler. Allah razı olsun, teşekkür ederiz." dedi.

Baba İdris Torlak ise polislerin gösterdiği ilgi ve destekten dolayı derin bir mutluluk yaşadıklarını ifade etti. İdris Torlak, "Polisler oğlumuza üniforma giydirdiler ve pasta getirdiler. Bu tür güzel davranışlarla bizi çok mutlu ettiler. Devletimizin yanımızda olduğunu hissetmek gurur verici. Her şey için devletimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz." şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölge Haberleri Haberleri