Kırıkkale'de uyuşturucu operasyonu!

Kırıkkale'de, 4 bin 217 adet sentetik ecza maddesi bulunduran bir şahıs hakkında adli işlem başlatıldı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, sokak satıcılarının yakalanmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Edinilen bilgilere göre, yapılan teknik ve fiziki takip sonucunda B.B. isimli şahsın bulunduğu ikamete operasyon düzenlendi. Yapılan aramalarda 4 bin 217 sentetik ecza, 2 tüfek ve 4 fişek ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak polis ekiplerince gözaltına alınan şüpheli şahıs, gerekli işlemler için ilgili birimlere teslim edildi. Emniyet yetkilileri, uyuşturucu ile mücadele kapsamında çalışmaların kararlılıkla devam edeceğini bildirdi.

KIRIKKALE'DE KAÇAK TÜTÜN OPERASYONU!

Kırıkkale'de gerçekleştirilen kaçak tütün operasyonunda, binlerce makaron, elektronik sigara ve silah ele geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kaçak tütün ticareti yapan şahısları yakalamak amacıyla 11-17 Ekim tarihleri arasında operasyonlar düzenledi.

Yapılan operasyonlar sonucunda, 13 bin 400 adet bandrollü boş makaron, 3 bin 400 gram nargile tütünü, 115 paket kaçak sigara, 84 adet elektronik sigara kiti, 2 adet elektronik sigara ve 1 tabanca ele geçirildi.

Operasyon kapsamında gözaltına alınan 3 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı. Emniyet yetkilileri, kaçakçılıkla mücadele çalışmalarının kararlılıkla devam edeceğini belirtti. Bu tür operasyonlarla, halk sağlığını tehdit eden yasa dışı ticaretin önüne geçilmesi hedefleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölge Haberleri Haberleri