Kırıkkale’de yaşlı kadının ev hayalini kabusa dönüştürdüler

Kırıkkale'de miras davasını kazanan 59 yaşındaki Sümbül Özdemir, köydeki arsasına ev yapma girişiminde bulununca ablası tarafından saldırıya uğradı.

Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesine bağlı Hamzalı köyünde anne ve babasından kalan 521 metrekarelik arsa için açtığı miras davasını kazanan Özdemir, tapuyu aldıktan sonra köyüne gidip ev yaptırmayı planladı. Ancak, bu planı ablası Sultan Öztürk ile tartışmalara yol açtı.

Tartışma sırasında, Öztürk'ün köpeği tarafından saldırıya uğrayan Özdemir, ardından ablası tarafından sopayla darp edildi. Sümbül Özdemir, saldırı sonrası Sulakyurt İlçe Hastanesi'nde üç gün tedavi gördü ve ardından taburcu edildi.

Özdemir, olayın ardından yaşadıklarını şu şekilde anlattı: "Annem ve babamdan kalan miras arsayı ablam bana vermek istemedi. Mahkemeyi kazanıp tapuyu aldıktan sonra köyde ev yapmak için gittim. Ancak ablam, köpeğini üzerimize saldı ve köpek beni yaraladı. Ardından ablam sopayla sırtıma vurdu. Bana, 'Ölsün, bir daha gelmesin' dedi. Köpeğin içtiği suyu üzerime döküp canımı zor kurtardım."

Sümbül Özdemir, ablasının kendisini istemediğini ve arsa üzerine ev yapmak istediğini belirterek, eşi Celal Özdemir’i 2018’de kanserden kaybetmesinin ardından bu arsayı kullanma hakkı için ablasına suç duyurusunda bulunduğunu ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölge Haberleri Haberleri