Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi için tarih verildi

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Kırşehir'de inşası devam eden ve yüzde 70'i tamamlanan Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin 2025 yılında hizmete açılacağını duyurdu.

Çeşitli programlara katılmak üzere Kırşehir'e gelen Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, inşaatı devam eden Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi için tarih verdi. Şantiyede incelemede bulunan Memişoğlu, hastanenin 2025 yılının sonuna doğru vatandaşların hizmetine açılacağını belirtti.

Memişoğlu, "400 yataklı ve önümüzdeki sene sonuna doğru hizmete sunacağımız hastanemizin inşaatını ziyaret ettik. İnşallah burada da hizmetimizi en iyi şekilde sürdürmeye devam edeceğiz. Aynı zamanda Kırşehir merkezinde şu anda faaliyette bulunan hastanemizi sağlık hizmetlerini sürdürür halde tutacağız" ifadelerini kullandı.

180 POLİKLİNİK, 21 AMELİYATHANE

Sağlık Bakanlığından da Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi hakkında paylaşım geldi. Bakanlık, hastanenin toplam yatak kapasitesinin 400 olacağını belirtti. Hastanede 21 ameliyathane, 123 yoğun bakım yatağı, 180 poliklinik ve 76 acil servis yatağı bulunacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölge Haberleri Haberleri